Calvin Klein Euphoria - Nem olyan, mint amilyennek írják

img_1668.JPG

Egy újabb kis gyöngyszem érkezett hozzám a vip-parfüm jóvoltából, ezúttal a híres Euphoriát tesztelhettem Calvin Klein-től.

  • Kiadás éve: 2005
  • Illatcsalád: orientális-virágos
  • Fejjegyek: gránátalma, zöld jegyek, barack, maracuja, málna, gyümölcs
  • Szívjegyek: lótusz, orchidea, champak
  • Alapjegyek: ibolya, borostyán, pézsma, mahagóni, pacsuli, vanília

Az illat összességében egész különleges, igaz virágos illat, de nekem kicsit már-már komor hangulatú, inkább őszi-téli időszakra tudom elképzelni. Bevallom őszintén, hogy elég nehezen barátkoztunk össze, nem igazán fogott meg elsőre, de aztán ahogy használtam, egyre jobban megszeretettem. Sokan írják róla, hogy egy erőteljes, szenvedélyes illat, de nekem ez egyáltalán nem jön át. Sokkal inkább mondanám kifinomultnak, mint bujának, de kétségtelen, hogy randikra, esti viseletre is remek választás lehet. Persze tudom, hogy mindenki bőrén kicsit másképp mutatnak az illatok, illetve mindenkinek más az ízlése, de számomra ez nem egy szenvedélyes illat, az tuti.

img_0451.JPG

Először az ibolyát érezni a legjobban, aztán kicsit megszelídül az illatkompozíció, és előbújik az orchidea, végül pedig a gyümölcsös jegyek. Egyébként ez az eddigi legtartósabb parfüm, amit használtam, konkrétan szinte egész nap érezni! Egyáltalán nem fullasztó, nincs túltolva benne egyik összetevő se. Egy kellemes, virágos illat, különleges illatjegyekkel, őszi-téli estékre keresve se lehetne jobbat találni.

Az üvegcse nagyon kis bájos, állítólag egy nyíló orchideára hasonlít, bár eddig nekem nem sikerült felfedezni a hasonlóságot, de lehet benne valami, ha jobban megnézzük :-D Mindenesetre szép, elegáns, és táskabarát is, szóval nyugodtan lehet vele közlekedni, nem lesz baja.

Ráadásul rendkívül jó árban kapható a többi hasonló kaliberű parfümhöz képest, szerintem abszolút megéri az árát, érdemes kipróbálni, barátkozni vele, hátha valakinek ő lesz A parfüm :-) Akit érdekel, az a vip-parfüm oldalán tud tovább nézelődni :-)

Ha pedig érdekelnek a korábbi parfümtesztek, akkor itt olvashattok pár korábbi cikket a témában:

Good Girl Velvet Fatale

Giorgio Armani Sí

Chanel Mademoiselle

Good Girl

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9614731597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása