Illatháború - Eredeti Good Girl vagy a Légére?

img_4742.jpg

Egy újabb parfümös bejegyzéssel készültem, nem is akármilyennel, mivel az új Carolina Herrera Légére névre keresztelt parfümjét fogom összehasonlítani az eredeti Good Girl-el, ugyanis a Vip-parfüm jóvoltából birtokolhatom mind a kettő csodás csajos példányt :-D A szállítás most is tökéletesen problémamentes volt, egy nap alatt ideért a kis csomagom. Na de lássuk, hogy vajon melyiket érdemes megvenni? Az összeset. 

Kialakítás

Mind két parfümöt úgy lehet használni a 30 ml-es változatban, ha a sarkát leszedjük. Ezzel az a gond, hogy nem túl stabil, sokszor felborul pakolászás közben, és mondanom sem kell, hogy a táskában is szétesik. Viszont nagyobb kiszerelésben - ami nekem jelen esetben a Légére - sokkal praktikusabb, ugyanis nem kell semmit leszedni, csak be kell nyomni a sarkánál, és voilá. Egyébként ezt sem ajánlatos táskában hurcibálni, max táskarendezővel, mert félő, hogy letörik a sarka :-D 

img_4750.jpg

Kinézet

Az díjnyertes alapkoncepció maradt, tehát formára ugyan úgy néznek ki. Az eredeti fekete-arany kombó inkább klasszikus, míg az új egy feketéből átlátszóba hajló ombre designt kapott, ami nagyon menő és modern szerintem. Igazából mindkettő nagyon tetszik e tekintetben.

Illat

Az eredeti parfüm egy rendkívül erős illat, elég egyetlen fújás belőle. Nagyon tömény, és lehetetlen benne észrevétlen maradni. A mostani egy sokkal kifinomultabb, lágyabb illat, nem olyan atombomba szerű, mint az első, mégis nagyon hasonló illat. Kicsit olyan, mintha letekerték volna a hangerőt a felére :-D Ez nekem sokkal jobban bejön, szerintem könnyebben viselhető mint a másik, akár hétköznapokon is. 

img_4746.jpg

Tartósság

Mindkettő parfüm nagyon tartós, jó pár órán keresztül érezhetőek, mégis az eredetit az intenzitása miatt valahogy jobban lehet észlelni később is, mint az újat.

Ha választanom kellene a kettő közül, akkor az újat, a Légére-t választanám, sokkal jobban kitudom használni, és nagyon bejön ez az ombre stílus is. Érdemes egyébként az eggyel nagyobb kiszerelést beszerezni, mert sokkal praktikusabb a kialakítása, és szinte ugyanannyiba kerül. Szerintem minden nőnek kell legalább egy Herrera parfüm, mert ennél csajosabbat még azóta sem találtak ki :-D Ha beújítanál parfüm téren, akkor a Vip-parfüm oldalán tudsz tovább nézelődni :-)

img_4742.jpg

További parfümös cikkek: Prada Candy - émelyítően cukros, vagy finom púderes? Íme egy tökéletes parfüm az esküvődre! - Chloé Love Story

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3513897680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása