Mitől olyan imádnivaló a Chanel Modemoiselle illat?

img_6544.JPG

Már nagyon régóta szerettem volna beszerezni egy Chanel parfümöt, azonban eddig egyik sem nyűgözött le annyira, hogy ennyi pénzt áldozzak rá, egyszerűen nem bírom azt az tipikus pacsuli szagot, ami általában jellemzi ezeknek a parfümöknek a nagy részét, viszont mégis csak egy ikonikus márka termékről van szó, így függőben hagytam a dolgot. Aztán úgy alakult, hogy a Vip-Parfüm jóvoltából egy nagyon népszerű darabra tehettem szert,  a Chanel Mademoiselle-re. Vajon beleszerettem, vagy ez is az "elviselem, mert drága és mert Chanel" kategória?

Minden Chanel parfümnek van egy tipikus "Chanel" illata, így szinte lehetetlen összetéveszteni a híres divatház alkotását a többivel. Coco Chanel dobta piacra az első mesterségesen előállított parfümöt 1921-ben, a Chanel N5-ot, ezért annak az illata elég régies, de azt kell mondjam, így tökéletes, még ha nekem nem is nagyon jön be. A Chanel divatház volt az első, aki saját parfümmel rukkolt elő, utána természetes mindenki más is követte a példáját. Coco valóban már a kezdetektől diktálta a divatot, nem pedig követte.

chanel-chanel-no-5-edp-200-ml-holgyeknek-1077.jpg

De vajon legyőzhető a híres N5 divatházon belül? Nos, abban biztos lehetsz, hogy a Modemoiselle erős érzéseket fog kiváltani belőled, ugyanis vagy utálni fogod, vagy rajongásig szeretni. Jelentem, velem az utóbbi történt, ez a parfüm egyszerűen levett a lábamról! De nem is akárhogyan, szinte hanyatt vágódtam tőle. Nagyon tetszik a flaska kialakítású üvegcse, és hogy e mellé gyönyörű áttetsző rózsaszín az egész. Ez annyira Chanel, mintha azt akarná üzenni, hogy úgy is lehetsz nőies, ha közben vagány és erős vagy.

Az illat szerintem maga AZ ILLAT, egyszerűen tökéletes. Egy erős, elegáns, határozott nő jut róla eszembe, aki az erényeinek teljes tudatában van. Ebben is megtalálható egyébként a pacsuli, de gondosan el van rejtve, hogy egy modern nőnek is megfelelő viselet legyen, ugyanakkor annyira pont érezhető, hogy a tizenéves korosztály már vénkisasszonyosnak tartsa, ezért ez az illat egyértelműen az érett nők illata, nem a kislányoké. 

coco-mademoiselle-100.jpg

Az összetétel a narancs virág, mandarin, rózsa, mimóza, jázmin, vetiver, és a pacsuli tökéletes kombinációja, mindebből pedig egy édes, de nem fullasztó illat keveredik, amit minél tovább érzek, annál finomabb, és púderesebb lesz. Aztán előjönnek szép lassan a narancsos, majd a virágos jegyek is, de egy rendkívül elegáns kivitelben, nem úgy, mintha egy piacon lennél, hanem mintha egy palotának az egyik szobájába lépnél.  Mindezek mellett nem kell hozzá alkalom, hogy viseld, hétköznapokon is teljesen megállja a helyét, és sosem leszel benne unalmas, ráadásul nagyon tartós, egy fújás is bőven elegendő. Főleg tavaszra, nyárra a legmegfelelőbb viselet. 

Szóval ezennel már én is a Mademoiselle rajongót táborát erősítem, tényleg menthetetlenül a rabja lettem, sokkal kifinomultabb, rafináltabb, mint a híres elődje. Ha úgy gondolod, hogy a leírás alapján Neked való az illat, akkor a Vip-parfüm oldalán beszerezheted Coco Chanel ikonikus darabját, a Modemoiselle-t. 

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1814058112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása