Hygge ősz - Ezekkel tedd hangulatosabbá az otthonod

Gyertya dió Stock fotók, Gyertya dió Jogdíjmentes képek | Depositphotos®

A mai bejegyzésben hozok Nektek pár ötletet, amivel hangulatosabbá tudjátok varázsolni az otthonotokat ősszel. Én személy szerint nagyon szeretem ezt az időszakot, a színeket, az ízeket, az illatokat, annyira jó ilyenkor kicsit megnyugodni, bekuckózni és olvasni valami jót, vagy csak inni valami forrót. 

A jó hangulathoz és illatokhoz tökéletes lehet egy jó kis aroma diffúzor, amibe a kedvenc illatainkat tudjuk csöpögtetni. Nekünk is van itthon és mi nagyon szeretjük, alig várom, hogy majd karácsonyi illatokkal tudjam megtölteni a levegőt általa :-) 

THD Niagara Black Ultrahangos aroma diffúzor

 

Természetesen már a gyertyás időszak is beköszöntött, jómagam már el is használtam párat, egyszerűen annyira hangulatosak és még az illatuk is csodás! Többek között a WoodWick-nek is remek termékei vannak ebben a kategóriában, illetve a Yankee Candles gyertyái is szuperek, főleg a karácsonyi kiadás! 

Illetve, ha kicsit más típusú szobaillatosítót szeretnénk, akkor választhatunk lakásparfümöt is, melyek szintén állandó díszei lehetnek az otthonunkat kellemes illatot árasztva.

Ezeken felül használhatunk még aromalámpát is, ha inkább ez a szimpatikusabb. Típustól függően beletehetünk illatos viaszt, vagy egy kis illóolajjal elkevert vizet, alulra pedig a kis gyertyát. 

 

Bevallom nálunk az összes verzió megtalálható, nagyon szeretem ezt az időszakot és igyekszem ezáltal is hangulatosabbá tenni az otthonunkat a borongós őszi napokon is. Ti melyik illatosítót részesítitek előnyben? 

 

A cikk létrejöttét a Notino támogatta

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9216735300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása