Ezek lesznek 2021 tavaszi-nyári sminktrendjei

image_2.jpg

Nagyot fordult velünk a világ tavaly óta, mióta berobbant a világjárvány és ez bizony az élet olyan apróbb kis szegleteire is hatással van, mint a sminkkelés. Talán a "maradj otthon" karantén alatt a nők többsége kevesebb sminket viselt otthon, mintha mindennap munkába járt volna, és persze a folyamatos maszkhasználat is befolyásoló tényező e téren, amit egyelőre nem tudni, mikor hagyhatunk el véglegesen. 

Idén tavasszal és nyáron ebből kifolyólag előtérbe kerülnek ismét a "no makeup" makeup-ok, az erősen kontúrozott Kardashian trendet felváltja a természetes, babás arc ragyogása. Tavasz lévén előtérbe kerülnek a lágy, kellemes virágos barackos színek, valamint a natúrabb és a matt árnyalatok is. Alapozóból is a kevesebb több elvén érdemes gondolkozni, inkább a könnyedebb textúrájú, természetesebb hatású termékek kerülnek majd reflektor fénybe.

Az ajkak túlhangsúlyozása is kevésbé fog előtérbe kerülni, lévén, hogy a maszk alá amúgy sem látni. Sokkal divatosabb lesz idén egy színezett hidratáló krém vagy egy könnyed textúrájú rúzs. Éppen ezért a natúr vonal mellé a szemek kiemelése nagyobb szerepet fog kapni. A természetesség hangsúlyozása mellett helyet kapnak az erősebb, füstős fekete, kék és lila színek is, illetve a különböző stílusú tusvonalak. Szemöldök fronton pedig marad egyelőre a vastagabb, kicsit felfelé fésült verzió. 

Természetesen a szép, babás, natúr bőr titka a megfelelő bőrápolásban rejlik. Már sokszor volt róla szó, de nem lehet elégszer elmondani, hogy a fényvédelem nagyon fontos ősszel és télen is, de ilyenkor tavasszal és nyáron pedig egyenesen elengedhetetlen. Fontos, hogy megtaláld azokat a termékeket, amikkel megfelelően tudod ápolni a bőrödet, hogy a smink alatt is szép és egészséges legyen az. 

Pin by Chris ❄️ on Art | Beautiful freckles, Freckles makeup, Beauty  portrait

Kép erről: 171596091 292083362482433 7798133322573380695 n

 Támogatott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8016513700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása