Ajándékötletek nőknek karácsonyra

Karácsonyi ajándékötletek nőknek

Ahogy azt már megszokhattátok, idén is összegyűjtöttem pár gyönyörűséges karácsonyi ajándékötletet szépségápolás kategóriában, amiknek garantált sikerük lehet a hölgyeknél :-) Legalábbis magamból kiindulva egészen biztosan! 

 

Gőzölős hajvasaló  

Egy gőzölős hajvasaló, hajgöndörítő, esetleg egy új hajszárító? Ezek mind szuper ajándékok lehetnek karácsonyra!

 

Kozmetikai táska

Egy neszesszer vagy ékszertartó is remek választás lehet, ezekből valahogy sosincsen elég :-D

Luxus parfüm szettek

Klasszikus ajándékötlet ilyenkor mindenféle szépséges parfüm szett, ilyenkor rengeteg klassz limitált kiadású csodát lehet beszerezni, ráadásul sokkal jobban is megéri, mint egyesével megvenni a termékeket és jobban is mutat így egyben a fa alatt :-)

 

Hő nélküli hajgöndörítő

Ha valaki szereti göndören hordani a haját, annak szuper ajándék lehet ez a hő nélküli hajgöndörítő szett, ami csodás loknikat ígér anélkül, hogy roncsolná a hajszálakat.

 

Sigma smink ecsetkészlet

Ha minőségi smink ecsetkészletet szeretnél ajándékozni, akkor a Sigma termékei tökéletes választás lehet. Az egyik legmagasabb minőségű ecsetkészleteket gyártja a márka, érdemes lehet beruházni rá, főleg ha valakit komolyan foglalkoztat ez a szakma. 

Face roller

Ha pedig egy kis kényeztetést adnál ajándékba, akkor egy face roller esetleg pár arcmaszkkal együtt szintén remek meglepetés lehet. 

 

Baylis & HardingThe Fuzzy DuckWinter Wonderland kozmetikai szett

Természetesen nem hagyhatunk ki a sorból ezt a különleges tusfürdő szettet sem! 

 

Mac meglepetések

Idén is készült a MAC több kozmetikai csomaggal is. Ha az ajándékozott is imádja a márkát, akkor biztosan örülni fog egy limitált szettnek.

 

Yankee Candle szett

Ha valaki odavan a jó illatokért és a gyertyázásért, akkor egy Yankee Candle készlettel nem lőhetsz mellé. 

 

Kérastase csomag

És végül hogy a hajkoronánk se maradjon ki a jóból, egy luxus kateróriás Kérastase szettnek is biztosan nagyon örülne bármelyik nő!

 

 Szponzorált tartalom

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3016779382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása