Íme 10 szuper beauty ajándék Nőnapra!

2ffa34f8-4a99-4992-9fbf-f423699a00fa.JPEG

Mivel közeledik a Nőnap, ezért arra gondoltam, hogy összegyűjtök pár olyan dolgot, aminek biztosan örülnénk, ha valaki meglepne bennünket vele ez alkalomból :-D Nyilván ilyenkor elsősorban a férfiak szokták kifejezni nagyrabecsülésüket a hölgyek felé, de hol van az megírva, hogy ne szerezhetnénk mi magunknak is egy kis örömöt valami klassz meglepetéssel? :-) 

SANTINI Cosmetic Rosearoma diffúzor töltelékkel

Mi most nagyon rá vagyunk kattanva ezekre az illatosítókra, nagyon dizájnosak, és szuperül beillatosítják az egész szobát, szerintem remek ajándék.

Ára: 3040 Ft

santini-cosmetic-rose-aroma-diffuzor-toltelekkel.jpg

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

Nekem nagyon bejön ez a szett, divatos a külseje, és nagyon hasznos a beltartalom is :-)

Lash Queen Feline Blacks szempillaspirál 7,2 ml + All Mascaras szemhéjfesték eltávolító 50 ml + Powercell 24H zselés szemkrém 3 ml

Ára: 11.190 Ft

 

helena-rubinstein-lash-queen-feline-blacks-ajandekszett-holgyeknek.jpg

Notino Elite Collection The Perfect Brush Set

 

Erre az ecsetválogatásra azért esett a választásom, mert a legfontosabbak mind megtalálhatóak benne, ráadásul nagyon jól mutat a sminkes asztalokon, és jó árban is van.

Ára: 6.610 Ft

 

notino-elite-collection-the-perfect-brush-set-ecset-szett.jpg

Sigma Beauty Georgeous Gaze Trioajándékszett hölgyeknek

Ez a paletta gyönyörű, és jól kihasználható színek vannak benne, ráadásul a csomag tartalma egy tus és egy sminkalap is. A Sigma nagyon jó minőségű termékeket gyárt, érdemes rá beruházni. 

Ára: 14490 Ft

 

 sigma-beauty-georgeous-gaze-trio-ajandekszett-holgyeknek.jpg

Yankee Candle Warm Cashmere

És még egy illat :-) Szerintem a Yankee Candle-t senkinek sem kell bemutatni, mi nem csak télen szoktunk gyertyázni, hanem bármikor, amikor késztetést érzünk rá, ez a darab pedig különösen felkeltette a figyelmem :-)

Ára: 950 Ft 

yankee-candle-warm-cashmere-viaszos-gyertya_5.jpg

L’Oréal Paris Color Riche Matte Free The Nudes

Én inkább folyékony rúzs párti vagyok, de ha már ilyen hagyományos rúzshoz nyúlok, az szinte biztos, hogy valamelyik L'Oreal szépség lesz a gyűjteményemből, nagyon szeretem ezeket a termékeket,  általában már a csomagolással megvesznek :-D 

Ára 2990 Ft

 

loreal-paris-color-riche-matte-free-the-nudes-hidratalo-matt-ruzs.jpg

 

Vivian Gray Love Bomb

Ezt a márkát még nem ismerem, de nagyon megtetszett, hogy ilyen kis dizájnos szettben árulják, tökéletes ajándék lehet, ha valami szép és hasznos apróságot szeretnél ajándékozni. 

Tartalma: fényűző tusfürdő gél 100 ml + luxus krém kézre 30 ml + testápoló tej 100 ml

Ára: 1990 Ft

 vivian-gray-love-bomb-ajandekszett-xiv-holgyeknek.jpg

 

Kérastase Elixir Ultime

 

Ezt a szettet pár hete kezdtem el használni, és eddig nagyon megvagyok elégedve. Előtte nem használtam semmit a márkától, ezért ilyen kisebb, kompakt kiszerelést választottam, hogy megnézzem mennyire jön be. Egyelőre csak ajánlani tudom, sokkal fényesebb lett a hajam, viszont ennek ellenére kellett gyakrabban mosnom, sőt! És ez nagy szó, de erről majd írok még bővebben is később.

 

kerastase-elixir-ultime-ajandekszett-i-a-fenylo-es-selymes-hajert.jpg

Hello Coco Sweet MintAktív faszén fogfehérítéshez

Ha valaki el szeretné tüntetni a kávé, cola, bor, vagy esetlegesen a dohányzás okozta elszíneződéseket a fogairól, akkor egy aktív szenes fogfehérítő tényleg szuper választás lehet, és is rendszeren használom, ezekre a problémákra valóban megoldást nyújt. 

Ára: 4850 Ft 

hello-coco-sweet-mint-aktiv-faszen-fogfeheriteshez_3.jpg

Makeup Revolution Ultra Flawless 3 szemhéjfesték paletta

És a végére hagytam egy szépséges MUR palettát. Én nagyon szeretem ezt a márkát, a sminkjeim nagy része innen van, abszolút megéri az árát. 

Ára: 3.810 Ft 

makeup-revolution-ultra-flawless-3-szemhejfestek-paletta_5.jpg

Remélem tetszett Nektek ez a kis bemutató, őszintén szólva én bármelyiknek nagyon örülnék :-D Ha van olyan ismerősöd, aki szeretné valamivel meglepni egy hölgy társát, de nem tudja mivel - ami nem virág - akkor küld neki el a cikket, hátha segítség lesz a számára :-)

A cikk létrejöttét a Notino támogatta

Még több tartalomért látogass el a facebook @anyakentisno illetve

instagram oldalamra is @anyakentinso

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1515485080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása