Menő körmös magazin a láthatáron! - My Nail

img_8395.jpg

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne elsajátítani a körömápolás művészetét otthon, és magadnak megcsinálni a szebbnél szebb manikűröket? Ha igen, akkor van egy jó hírem! Ugyanis elindult egy szuper körmös magazin, nevén nevezve a  MyNail, amiben rengeteg hasznos tippet olvashatsz a körömápolás alapjaitól elkezdve a különböző díszítési technikákon át az eszközhasználatig minden féléről. És ami a legjobb, hogy minden számhoz kapsz eszközöket is, amivel elkészítheted a bemutatott körmöket! Szerintem ez nagyon menő, odavagyok az olyan újságokért, amiben van egy is meglepi, hát még ilyen  :-)

img_6571.jpg

Az újság és a termékek - saját tapasztalat

Én is megkaptam a magazin első három lapszámát, ami összesen tartalmazott 4 körömlakkot, egy nagyon vagány arany szegecses díszítőelem szettet, egy üvegfóliát, körömmatricákat, és egy pontozótűt. Én ugye már egy ideje körmöshöz járok, mivel műkörmöm van, de picit tolnom kellett az utazás miatt az időpontom, így volt alkalmam kipróbálni az termékeket. A körömlakkokkal abszolút megvoltam elégedve, különösen a levendula kék színű tetszett, nagyon különleges szín, és magam is meglepődtem milyen tartós és gyönyörűen fed már egy rétegben is. Körülbelül úgy az negyedik nap után kezdett megkopni, ami szerintem elég jó arány. A többi eszközökkel sem volt semmi problémám használat közben.

img_6582.jpg

Egy újság 12 oldalból áll, ahol több féle technikát ismerhetünk meg, részletes, és érthető leírással és sok-sok fotóval. Az első három számban szó esik többek között a manikűr alapokról, az iriázáló fólia helyes használatáról, de a francia manikűr rejtelmeibe is bepillantást nyerhetünk. Nekem tetszik, hogy viszonylag rövid, tömör, a lényeget tartalmazza az adott technikára vonatkozóan, és abszolút érhető, és olvasmányos. Azoknak ajánlom, akik inkább a körömfestést részesítik előnyben a géllak, vagy a műköröm helyett, és maguk szeretik kipingálni a körmeiket kreatív módon, és szeretnének fejlődni ebben. És ugye ha beszerzed a sorozat összes részét, akkor egy komplett kis körömbirodalmat hozhatsz létre magadnak az otthonodban, minden szükséges eszközzel.

img_8407.jpg

Hogyan tudod beszerezni, mennyibe kerül?

A sorozat tervezett hossza 60 lapszám. Az első szám 2018. május 18-tól, a 2. szám 2018. június 1-től, a 3. szám 2018. június 15-től, a 4. szám 2018. június 29-től, az 5. szám 2018. július 13-tól, a 6. szám július 27-től, a 7. szám pedig augusztus 10-től kapható. Ezt követően mindig hetente, péntekenként jelennek meg az új lapszámok.

Az 1. szám 390 Ft az újságárusoknál és előfizetésben is. 
A 2. szám 990 Ft az újságárusoknál és előfizetésben is. 
A 3. és további számok 1590 Ft-ba kerülnek az újságárusnál. Előfizetés esetén a lapszámok ára 1490 Ft. 

img_8396.jpg

Előfizetés esetén az előfizetési csomagokat házhoz szállítják. A csomagolási és a házhoz szállítási költségeket a kiadó fizeti. Az előfizetői csomagokat a kézhezvételüktől számított 14 napon belül kell kifizetni a csomaghoz mellékelt csekken, vagy utalással a csomagban található számla alapján. 
Előfizetésedet bármelyik lapszámtól megkezdheted, amelyet a megrendelőlapon feltüntettél. Ám figyelj arra, hogy egy idő után előfizetést csak az aktuálisan éppen kapható (esetleg az ezt megelőző) lapszámtól indíthatsz, sokkal korábban megjelent lapszámmal nem kezdheted előfizetésed.

Miért éri meg előfizetni?

• A 3. számtól kezdődően az előfizetésben megvásárolt számok olcsóbbal, mint az újságárusnál
• Az 1. szám 390 Ft az újságárusnál és előfizetéssel is 
• A 2. szám 990 Ft az újságárusoknál és előfizetéssel is 
• A 3. és további lapszámok ára előfizetéssel 1490 Ft (az újságárusoknál 1590 Ft) 
• 3  AJÁNDÉK jár az előfizetés mellé:

img_8394.jpg
• A házhoz szállítás INGYENES 
• Sosem kell előre fizetned a lapszámokért 
• Az előfizetői csomagot csak azután kell kifizetned, hogy megkaptad és kibontottad azokat 
• Az első csomag kézhezvétele után 14 nap áll rendelkezésedre, hogy befizesd a mellékelt csekket vagy visszamondd az előfizetésedet 
• A sorozat folyamán később is bármikor lemondhatod az előfizetésedet 

img_8409.jpg

Én a három újság alapján, amit kaptam szívesen tudom ajánlani ezt kreatív magazint azoknak, akik még bizonytalanok a körömápolást, díszítést illetően, de szeretnék megtanulni és az otthonukban elsajátítani a fortélyokat. Azért is jó, mert külön is megveheted az újságosnál azt a részt ami tetszik, de elő is fizethetsz, ha az összes kelléket be szeretnéd gyűjteni. Egyébként tiniknek szerintem szuper jó ajándék ötlet, én biztos odáig lettem volna egy ilyen előfizetésért! Most csak azért nem aktuális, mert műkörmöm van :-D Szóval aki szeretné megnézni a többi számot, vagy többet megtudni a magazinról, az a My Nail oldalán tud informálódni. 

1530705530537.JPEG

A cikk létrejöttét a De Agostini My Nail támogatta

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9014091681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása