Ilyen az, amikor egy modellügynökségben az átlagéletkor 60 év!

bwxhjzbfl7u-png_700.jpg

Ha valaki meghallja a modell szót, szinte egyből egy XS-es méretű, hosszú hajú, tökéletes adottságokkal megáldott nő jut az eszébe. De ami még fontosabb, hogy mindenképpen egy ifjú titán ugrik be először, mert ugye 25 év fölött már "kiöregednek" a szakmából a legtöbben. De vajon miért van ez így? Hiszen egy ruha állhat ugyanolyan jól egy 50 évesen is, mint egy 16 évesen. Ha most kételkedsz, akkor ajánlom figyelmedbe a galériában található képeket!

Sokan azt gondolják, hogy a fiatalság érték, pedig ez nem így van. Egy nő lehet gyönyörű 40-50-60 éves korában is, semmi köze nincs ennek az életkorhoz. Legalábbis nem kéne, hogy legyen. Azért, mert ma az örök fiatalság, és a felismerhetetlenségig szétbotoxolt fej a divat, még nem biztos, hogy ez jól is van így. Nyilván egy 60-70 éves nő már nem feltétlen tud órákon át állni, vagy annyit utazni, mint egy fiatal, de az ügynökség munkája igazán üde színfolt a beesett arcú, 40 kilós, agyonretusált modellek után.

Az különleges ügynökségnek, az Oldushkának a megálmodója egy orosz fotós, Igor Gavar, aki kizárólag 45 év felett foglalkoztat modelleket, és akadt már 85 éves kliense is. Szerintem egytől egyik csodálatosak!

 

 Ti mit gondoltok a képekről? Szívesen látnátok itthon is hasonlókat?

Forrás: Boredpanda

 Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8813620300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása