Hasznos baba-mama kellékek az első hónapokra

Emerging Market For Natural Baby Care Products

Egyik nagy újdonság a Notinon, hogy már elérhetőek baba-mama termékek is az oldalukon! Én ennek nagyon örülök, mert alapból is sokat vásárolok itt, így még több dolgot fogok tudni egy megbízható oldalról majd beszerezni a jövőben. Ráadásul most elég aktuális is, hiszen a két ovisunk mellé megszületett a harmadik kisfiúnk is, aki már egy hónapos. Arra gondoltam, hogy összegyűjtöm számunkra mik voltak azok a termékek, amik hasznosnak bizonyultak az eddigiek alapján az első hónapokban.

1. Bébiőr - NannyCam V24kamerás bébiőr

Mivel nagy a kertünk, mindenképpen szerettem volna bébiőrt, hogy ki tudjak menni hosszabb időre is, ha alszik a baba. Régebben csak sima volt, nem kamerás, de most ezt a típust szereztük be. Sokkal nyugodtabb vagyok így, hogy látom is, hogy jól van, nem húzott magára semmit...stb. 

2. Mellszívó - Trulife Nutrio BP electric mellszívó

Az első két gyereknél nem használtam, pedig milyen jól tettem volna! Így ha úgy adódik, időnként más is megtudja etetni a babát, ami 3 gyereknél már óriási segítség tud lenni. Nálunk szerencsére elfogadta cumisüvegből is eddig az anyatejet azon az 1-2 alkalmon, amikor szükség volt rá. 

3. Baba testápoló - La Roche-Posay Lipikar Lait

Még a bőrgyógyászunk ajánlotta ezt a terméket a kisfiam ekcémás bőrére és valóban nagyon sokat segített, teljesen elmúltak tőle a foltok 1-2 nap alatt.

 

 

4. Medela anyatejgyűjtő 

Ilyenem ugyan még nincsen, de nagyon szemezek vele már egy ideje, hiszen ezáltal csomó értékes anyatejet tudunk gyűjteni.

5. Láblenyomat készítő

A végére pedig jöjjön egy kis cukiság, a baba kéz- és láblenyomat készítő. Én most vettem ilyet először a harmadik babánál, sajnálom, hogy az első két fiamnál nem jutott még tudomásomra, hogy van ilyen, annyira kedves emlék.

 

Nézzetek körül Ti is, nem csak ilyen extra dolgok, hanem alap babaápolási termékek is megtalálhatóak már, mint pelenka, popsitörlő, tusfürdő, játékok és még sok minden más :-)

 

Támogatott bejegyzés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1116760462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása