Beauty Black Friday kívánság lista

adobestock_296298616.jpeg

Novemberben, ahogy már megszokhattuk, elkezdődik a Black Friday őrület, amikor is sok helyen jóval olcsóbban tudunk beszerezni ajándékokat karácsonyra, vagy amire éppen szükségünk van. Azt mindenképpen érdemes elöljáróban szem előtt tartani, hogy ne kezdjünk el féktelenül költekezni, gondoljuk át, hogy mire van szükségünk és nézzük meg alaposan, hogy az a kedvezmény valódi-e. Elvégre csak így fogunk tudni spórolni.

Mutatom, hogy én miket néztem ki. Ezek közül már több kifogyóban van, vagy már esedékes egy új darab megvétele. Nézzetek szét ti is körültekintően, és vásároljátok meg olcsóbban, amire valóban szükségetek van :-)

1. Hajszárító

Lassan 10 éves lesz a miénk és már hallom a hangján, hogy a közeljövőben esedékes lesz egy csere :-D

 

2. Lancome Teint Idole Ultra Wear

A kedvenc alapozóm, már a második üveggel használok el belőle, hamarosan itt az ideje a következőt beszerezni.

3. CliniqueMoisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator

Egyik kedvenc arckrémem, már vagy négyszer vettem újra. Most hogy a többi hidratálómat is elhasználtam, újra ezt fogom megvenni. 

4. Kérastase Specifique Bain Prévention sampon hajhullás ellen

Szülés után szinte egyből elkezdett csomókban hullani a hajam, tudom, hogy ez valahol normális, de azért elég ijesztő... Szóval szeretnék valamit tenni az ügy érdekében, hogy karácsonyra is legyen még hajam :-D

5. Truelife Nutrio BP Electric mellszívó

Erősen gondolkozok egy elektromos mellszívó készüléken is. Nekem kézi van, eddig úgy voltam vele, hogy jó lesz ez így, de közben rájöttem, ha mindennap szeretném használni, akkor praktikusabb lenne egy elektromos változat. 

 

 

Ez lenne az én listám most, szinte mindenre van jelenleg kedvezmény, szóval most tényleg megéri beszerezni amire szükségünk van :-)

 

Támogatott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5016760464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása