Ajándékötletek férfiaknak karácsonyra

Index - Kultúr - Cikinek hitt karácsonyi ajándékok, amiknek valójában  nagyon is örülünk

Természetesen a férfiak sem maradhatnak ki a karácsonyi ajándék ajánlóból, viszont a legtöbbjüknek bizony nem könnyű ajándékot választani. Igyekeztem többnyire hasznos, illetve 1-2 különlegesebb darabot választani, amiknek nagy valószínűséggel örülhetnek a teremtés koronái :-)

 

Braun elektromos borotva

Mi más lehetne az első ajándékötlet, mint egy elektromos borotva. Ha még nincsen egy jó minőségű készüléke az illetőnek és szüksége lenne rá, akkor remek ajándék lehet. 

 

 

Philips vízálló szőrtelenítő

Ha nem borotva, akkor esetleg egy szőrtelenítőgép is jó ajándék lehet azok számára, akik kíméletesen szeretnének akár zuhanyzás közben megszabadulni a nem kívánatos szőrszálaktól.

 

Borotválkozási készlet

Ha a megajándékozni kívánt férfi szokott borotválkozni és szereti a minőségi termékeket ezen a téren, akkor érdemes lehet beruházni egy prémium, nem eldobható borotválkozási készletre. 

Baylis & Harding Black Pepper & Ginseng tusfürdő készlet

Egy luxus tusfürdő készletnek is örülhetnek, főleg ami ennyire férfias :-) 

Old Spice készlet

De ha maradnál a jól bevált márkánál, akkor találhatsz rengeteg féle Old Spice csomagot is. 

 

Crew hajformázók

Ha olyan frizurája van az illetőnek, amivel foglalkozni kell egy kicsit, akkor a profi férfi fodrász húgom ajánlása szerint a Crew termékek az egyik legjobbak erre a célra! A sok hajlakk sajnos hajhulláshoz vezethet, viszont ennek a márkának a termékei teljesen kíméletesek a hajhoz és a fejbőrhöz egyaránt. 

Elektromos fogkefe

Nálunk már az egész család áttért az elektromos fogkefe használatra, és nagyon szeretjük, férjem is kifejezetten örült az övének :-)

Férfi parfüm szettek

Végül figyelmetekbe ajánlom a karácsonyi limitált parfüm szetteket is, ezek szintén remek ajándékok lehetnek. Sok férfi nem vesz magának parfümöt, de ha ajándékba kapja egy olyan valakitől, aki jól ismeri és eltalálja az ízlését, akkor szívesen fogja viselni :-)

 

Szponzorált tartalom

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5516781634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása