Ezt az arcmaszkot használd, ha otthoni wellness élményre vágysz! - Alverde arcmaszk teszt

fullsizerender_10_1.jpg

Már egy ideje beszereztem egy Alverde újdonságot, ami nem más, mint a limitált kiadású Candy bar névre keresztelt termékek közül egy arcmaszk, amit a napokban volt időm tesztelni. Érdekes termék, amire kitalálták, arra nem lehet használni, viszont nekem nagyon bejött, mondom, hogy miért! :-)

Mostanában nagyon rákattantam a különböző arcmaszkok kipróbálására, itt olvashatok is egy korábbi véleményt egy másik termékről.

Amit a márka ígér:

  • illatos, radírozó arcmaszk minden bőrtípusra
  • aloe verával,shea vajjal, kovasavval, málna, vanília-és kókusz kivonatot tartalmaz
  • eltávolítja a szennyeződéseket
  • megfelelő nedvességgel látja el a bőrt
  • vegán termék

A termék ára: 599 Ft

Először is, a csomagolására az volt írva, hogy "peelingmakse 2in1" . Ebből arra következtettem, hogy ez egy hámlasztó, vagy lehúzható arcmaszk, vagy valami hasonló hatású készítmény, mivel ez van ráírva, de nem :-D (Hacsak nem a radírozó funkciót szánták e célra) Tehát ez egy sima arcmaszk, amit felkensz, aztán szépen lemoshatsz 10-15 perc után. 

fullsizerender_11_1.jpg

Maga a krém hihetetlenül jó illatú, tényleg olyan, mintha valami cukorka gyárba csöppentél volna! Könnyű felvinni, és valóban vannak kis puha radírozó golyócskák a krémben, ami inkább simogatja az arcot, minthogy radírozná. A krém nagyjából 15 perc alatt teljesen beivódik a bőrbe, és csak az apró golyócskák maradnak az arcon, amit le kell mosni.

Nekem tisztára olyan érzésem volt közben, mintha valami wellness délutánon vennék részt, annyira kellemes volt az illata, és az érzet a bőrön, valamint a radírozó funkció is inkább masszírozó jellegű volt. Miután lemostam, nagyon puha és jól hidratált lett tőle az arcbőrön, továbbá nem okozott semmilyen irritációt sem. 

Ami viszont kicsit bosszantó, hogy túl sok van egy tasakban egy használathoz, inkább 2-3 adaghoz elegendő, viszont nem visszazárható, és nincs is elfelezve a csomagolás.

Összegezve a dolgokat, ha egy jó kis otthoni wellness élményre vágysz, akkor nagyon fogod szeretni ezt az arcmaszkot, viszont ennél többre ne nagyon számíts :-)

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr412759512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdösbanya 2017.08.30. 08:41:32

Ezt a terméket még nem ismertem, úgyhogy köszönöm a "bemutatót"! A maszk állagával kapcsolatban a félreértést talán az okozhatta, hogy a peeling (hámlasztó) nem egyenlő a peel off-fal (lehúzható).

illegal beauty 2017.08.30. 08:46:31

@büdösbanya: Tényleg, igazad van! Köszönöm, hogy írtad, arra gondoltam, hogy ha nem is lehúzható, akkor valami hasonló hatású készítmény lehet. Mindenesetre egy kellemes arcmaszk, attól függetlenül, hogy más különösebb hatást nem éreztem :-)

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása