Újabb sátorverés várható a Váci utcában - ERDEM x H&M kollekció visszaszámlálás

fullsizerender_208.jpg

Nem rég jelentették be a hírt, hogy ősszel, pontosan november 2-án, érkezik a H&M kollaborációja a legújabb dizájner márkával. A választás ezúttal a londoni Erdem luxusmárkára esett, ami legfőképpen a gyönyörűséges virágcsodáiról, és nőies szabásairól nevezetes.

Őszintén szólva eddig egyik együttműködés sem hozott lázba különösebben, pedig olyan nevekkel volt dolga a fast fashion üzletláncnak, mint a  Versace, Balmain, vagy a Kenzo. Azonban a mostani márka nagyon megragadott, mert közel állnak a stílusomhoz a tervező által megálmodott darabok. Magát az ötletet nagyon klassznak találom, hogy az ilyen nagy nevek is próbálnak nyitni az elérhetőség irányába, és nem kell egy átlag embernek a fél éves fizetését elkölteni egy dizájner ruhadarabra, ha történetesen ez a szíve vágya.

img_0700.PNG

img_0699.PNG

A márka megálmodója Erdem Moralioglu, aki 2005-ben indította el a vállalkozását, aki azóta az egyik legkeresettebb londoni tervezővé nőtte ki magát. A hírességek előszeretettel viselik a dizájner ruháit, és ez alól Katalin hercegné sem kivétel.

img_0709.PNG

Erdem ruhái elképesztőek, tökéletesen nőiesek és végtelenül romantikusak és elegánsak. A legfőbb ismertetőjegyi pedig a virágok, minden mennyiségben! Nagyon kíváncsi leszek erre a mostani kollekcióra, ami még szupertitkos ugyebár, de abban szinte egészen biztos vagyok, hogy a virágokkal ezúttal sem fog fukarkodni a tervező.

img_0701.PNG

img_0702.PNG

Személy szerint nagyon örülök, hogy nagy hangsúlyt fektet a tervező arra, hogy a nőknek nőies darabokat kreáljon, nem pedig valami uniszex borzadályt, illetve a ruhák nagy részének a szabása is nagyon kifinomult és visszafogott, ami nálam külön plusz pont!

Ezért a kollekcióért megéri harcolni, bár én biztosan nem fogok a Váci utcai H&M elé költözni előtte lévő nap, de szerencsére a ruhákat online is meglehet rendelni, úgyhogy ezzel az opcióval  fogok szerencsét próbálni.

img_0703.PNG

Ti hajlandóak lennétek akár sátrazni is egy ERDEM x H&M ruháért?

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr112666625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása