14+1 karácsonyi herceges romantikus film

aaaabyqzruq1y9l0n6orny9n_wflfi_ywfknbau11tyqynjyyp-htfv25mcdtukgsororqowiiskrnfnwur2a0zxp5lh1afwr-llajwuegpft44-5bmwn0u3foy0hwd1iq.jpg

Aki követ instán, vagy rendszeres olvasója a blognak az tudja, hogy odavagyok a hercegnős-herceges filmekért, és rajongok a karácsonyért is. Ezzel biztosan nem vagyok egyedül, mert mára van jópár olyan film, ami ötvözi ezt a két mániámat. Bevallom, én képes vagyok az év bármelyi szakaszában karácsonyi filmet nézni, és a lent felsoroltak közül is elég sokat láttam már. Azt azért el kell mondjam, hogy senki ne számítson egy Marvel univerzum bonyolultsági szintjén összerakott műalkotásokra, többnyire aranyos, kiszámítható, bájos családi filmeket képzeljetek el. Amolyan tipikus Hallmark, Netflix filmek :-)

Koronát karácsonyra (2015)

 mv5bnzyxzjqzmzitnmeyzc00zde4ltkwzwmtyjk2yzm5ndayzmuyxkeyxkfqcgdeqxvymzm4mjm0nzg_v1.jpg

 

Amikor Allie elveszti hotelbéli állását, egy kislány nevelőnője lesz, aki egy híres európai család sarja, ráadásul egy igazi kastélyban él. 

Karácsony a kastélyban (2011)

526.jpg

 

A Buffaloban élő Jules élete maga a katasztrófa: egyedül neveli elhunyt testvére kislányát és rosszcsont fiát, a dadusok sorra mondanak fel nála, ráadásul még az állását is elvesztette... Ám a legnagyobb kavarodás közepette becsenget hozzá a gyermekek Európában élő rejtélyes nagyapjának hűséges komornyikja, és meghívja a furcsa kis családot magukhoz karácsonyra. Így hát elkezdődik hármójuk csodás utazása, mely során a makacs nagypapa szíve meglágyul, a herceg szerelemre lel, az ódon kastély pedig megtelik élettel és vidámsággal...

A tél hercege (2017)


a_royal_winter_a_te_l_hercege.jpg
 
Miközben egy last-minute európai nyaraláson van, a fiatal Maggie egy valódi tündérmese közepén találja magát. Az egész egy jóképű helybélivel való véletlen találkozással kezdődött, és még ki tudja, hová fejlődik a dolog. A helyzet azonban egyre bonyolultabbá válik, amikor Maggie rájön, hogy az ifjú valójában egy igazi herceg, akiből hamarosan országának királya lesz. Természetesen az anyja rossz szemmel nézi a hercegi fiacskája és a turistalány romantikus kapcsolatát.
 

Királyi karácsony (2014)

a1rmkzzuurl_ri.jpg

Cordinia hercege, Leo boldogan éli életét Amerikában, mint egy átlagos fiatal férfi. Senki sem tudja, hogy titokban egy trón várományosa... Még Emily, a barátnője sincs tisztában a valós helyzettel, ám a karácsony hazaszólítja a trónörököst édesanyjához, aki szentül meg van győződve, hogy Leopoldnak gyermekkori barátnőjét kell elvennie... A kedves mama igyekszik megnehezíteni a pár életét, de a divattervezői karrierről álmodozó lány természetesen állja a sarat.

Karácsony a kastélyban (2018)

813vcdfvuvl_sl1500.jpg

San Senova ifjú hercegnője és megözvegyült édesapja, a jóképű "Grincs" király felkérik az egykori műkorcsolya sztárt, hogy segítsen nekik új karácsonyi hagyományt teremteni.

 

Téli hercegnő (2019)

a_winter_princess_2019_hallmark_movie.jpg

Carly egy icike-picike európai ország, Landora hercegnője, aki az egyetem befejezése után szeretné megtapasztalni, milyen az átlag emberek élete, így kontinenst vált és egy síparadicsomban kezd el dolgozni rendezvényszervezőként, ahol senki sem ismeri Carlotta hercegnőt. Amikor a munkahelyének 50. évfordulójára kell egy nagyszabású bált szerveznie, a főnöke jóképű testvérével kell együttműködnie.

Karácsonyi cserebere (2018)

covers_57886.jpg

Amikor egy hétköznapi chicagói cukrász és egy jövendőbeli hercegnő rájönnek, hogy olyanok, mint két tojás, karácsonyi, helycserés terveket szőnek. Ebből idén jött ki a folytatás, nagyon aranyos ez is :-)

Karácsonyi cserebere, az új hasonmás (2020)

Welcome to Montenaro: The Princess Switch 2 Locations Guide

Egyszer volt egy szabadnapos hercegnő (2015)

51pwzhqpybl.jpg

Amikor Katie hercegnő úgy dönt, hogy néhány napra meglép kötelezettségei elől és egy kis amerikai szabadságot vesz ki, hogy lássa, mások hogyan élnek, egy jóképű idegen segítségére kénytelen magát bízni. Vajon mikor bukik le őfelsége? 

Herceget karácsonyra (2015)

 movie-poster-a-prince-for-christmas-563ded918d8b4-06c19691cebdf1f95ddccc18322510aecaa23843.jpg

Duncan egy elrendezett házasság elől Amerikába menekül, ahol találkozik Emmával, aki kishúgát egyedül neveli és épp próbálja éttermét megtartani.

Egy herceg karácsonyra (2017)
un_pr_ncipe_de_navidad-214767539-large.jpg

Egy merész riporterlány azt a feladatot kapja, hogy bármi áron szerezzen információkat Aldovia jövendőbeli királyáról, aki híresen csélcsap. Egy véletlennek köszönhetően tanárnői álruhát ölt a családnál, így a jóképű herceg otthonában lesheti meg a királyi családot és írhatja meg élete sztoriját.

Egy herceg karácsonyra 2 : Királyi esküvő (2018)

auto_1556186282_tcm7g.jpg
Egy évvel azután, hogy segített Richardnak bebiztosítani a trónt, Amber visszatér Aldoviába esküvői terveivel. De egyszerű ízlése nem felel meg a királyi protokollnak.
Egy herceg karácsonyra 3 : Királyi bébi (2019)

christmas-prince-2.jpg
A karácsony igazi ajándékkal kedveskedik Aldoviának: egy királyi babával. Először azonban Amber királynőnek segítenie kell megtalálni egy elveszett békeszerződést. 

Királyi divatbemutató (2018)

mv5bmwe4ogzmzmutnjewyi00mdu3lwflzgqtmgqymte2m2nmowmwxkeyxkfqcgdeqxvymtu0njy0ndg_v1.jpg

Kristin egy híres, de keményszívű PR szakember asszisztense. Legfőbb álma, hogy lehessen valaki, hogy észrevegyék. Amikor főnöke a nagy karácsonyi divatbemutató előtt kénytelen több napra elutazni, átveszi az irányítást a jótékonysági esemény szervezése felett.


Karácsony egy herceggel (2018)

81arfdpfk9l_sl1297.jpg

Doktor Natasha élete középpontjában azok a súlyosan beteg gyermekek állnak, akiket a kórházban minden nap kezel. Mindent megtesz azért, hogy megkapják azt, ami a gyógyuláshoz kell. Így amikor ápoló testvérének gyermekkori barátját baleset éri a közeli síparadicsomban, kénytelen a kis pácienseket szeme előtt tartva szembenézni azzal a személlyel, aki egyszer már tinédzserként faképnél hagyta... A jóképű, ámde felelőtlen Alexander hercegnek St. Savarre-ból kell egy biztos és nyugodt hely, ahol orvosi felügyelet mellett felépülhet, ezért a palota igen komoly összeggel támogatja a kórházat.
Karácsonyi lovag (2019)
mv5byzkyzjmyotatyzawzs00nwfiltkyowytyzbln2e5ytbkmgrmxkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynq_v1.jpg
Egy középkori lovag varázslatos módon a jelenbe kerül, és beleszeret egy középiskolai tanárnőbe, aki kiábrándult a szerelemből. Ez utóbbi nem herceg, csak lovag, de úgy gondoltam plusz egynek megfér a listán :-)


Na látjátok, van élet a Reszkessetek betörők, és az Igazából szerelmen túl is :-D (Egyébként én az utóbbit rettenetesen utálom....) Szóval szemezgessetek bártan, aztán írjátok meg melyik tetszett a legjobban :-)

 

Még több tartalomért látogass el a facebook @anyakentisno illetve

instagram oldalamra is @anyakentinso

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :-) 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3315311676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása