Ezek az idei év legjobb sminkes és DIY adventi kalendáriumai!

mac-beauty-advent-calendar-1570447434.png

Itt a 2020-as lista is :-)

Mint azt már megszokhattátok, minden év októberében összegyűjtöm Nektek a legmenőbb beauty adventi kalendáriumokat, (a tavaly előttit itt a tavalyit pedig itt találjátok) ez természetesen idén sem lesz másképp, tudom, hogy nem csak én vagyok odáig meg vissza ezekért! :-D

Viszont arra gondoltam, hogy idén nem csak a szokásos sminkes, kencés kalendáriumokat mutatom be, hanem pár olyat is, ami gyerekek részére készült, illetve mutatok pár nagyon szuper DIY ötletet is a Pinterestről, így még pont időben lesztek, ha Ti magatok szeretnétek megalkotni a szeretteitek számára :-) A tartalmukat továbbra sem írom bele, legyen meglepetés ;-) Képekért kattintsatok a galériákra. 

A DM-es naptárakról egyelőre nincsenek információm, de a nagyobb boltokban szinte biztosan kapható lesz valamelyik az eddigi évek tapasztatai alapján, illetve a Müllerbe is érdemes körülnézni, ott is több féle szokott lenni, de nagyon hamar elkapkodják őket, szóval érdemes sietni. 

Pink Panda: Makeup Revolution, Catrice, Essence

A Pink Pandán kapható 3 nagyon népszerű kalendárium, ezekre most érdemes lecsapni, mert irtó hamar elfogynak. MUR: 14.990 Ft, Catrice 12.309 Ft,  Essence 9.399 Ft, illetve még a NYX naptár kapható itt is. 

 

The Body Shop

Ahogy megszokhattuk a TBS idén is 3 naptárral jött ki, különböző árkategóriákban. A kék 20.990 Ft, a piros deluxe 31.990 Ft, a prémium zöld pedig 45.990 Ft. Online is rendelhetőek a The Body Shop honlapján. 

 

MAC

Erről egyelőre nincsenek információim, hogy itthon is kapható lesz-e, de reméljük :-)

mac-beauty-advent-calendar-1570447434.png

Yves Rocher

Online biztosan, de egyes boltokban is fellelhető, az ára 16.900 Ft. 


Lush

12 darab fürdőcsodát találunk benne, az ára pedig 29. 590 Ft. 

web_12_days_of_christmas_pr_gift_christmas_2019_2.jpg

NYX

A NYX idén is 24 darab ajaktermékkel örvendezteti meg doboz vásárlóit. Az ára 16. 990 Ft és a Pink Pandán kapható. 

nyx-beauty-advent-calendar-1566215695.jpg

L'Occitane 

A márka két naptárral jött ki idén is, és egy igaz történetet mesélnek el. Az ára 15.590 Ft, és 30.500 Ft, a honlapon biztosan kaphatóak. 

Douglas

A Douglas kalendáriuma lett az egyik kedvencem az idén, olyan szép! A honlapon biztosan kapható, 9.990 Ft

Marionaud

Saját márkás beauty kincsek, mindezt 7.490 Ft-ért. 

advent_calendar_with_products_in_front_12826_jpeg_lr_z1.jpg

 

Külföldről rendelhető naptárak (Amazon ) 

Természetesen rengeteg külföldről rendelhető adventi kalendárium is kapató, amikhez főleg az Amazonon keresztül tudtok hozzájutni. Én elsősorban mindig az itthon is kapható kalendáriumokat szoktam összegyűjteni, de mutatok pár 2019-es kedvencet ezek közül is nektek. A képekért kattints a galériára.

 

Gyerekeknek

Idén keresgéltem pár olyan dobozt is, ami kifejezetten gyerekeknek készült :-) Ezeket a naptárakat a jateknet.hu oldalról tudjátok megrendelni. 

 

 

DIY naptár ötletek

Aki pedig inkább saját kezűleg készítene valamit gyerekeinek vagy akár a férjének, azoknak kigyűjtöttem pár remek ötletet. Ezeket megtöltheted minden félével, tényleg csak a képzeleted szabhat határt! :-) Gyerekeknek talán valamivel könnyebb kitalálni a tartamát, de férfiaknak is össze lehet tenni egy jó kis kalendáriumot, lehet benne akár beváltható szívesség kártya, pár kedves szó, zokni, kedvenc édesség :-)


 

 Nektek melyik a kedvencetek? :-)

Még több tartalomért látogass el a facebook @anyakentisno illetve

instagram oldalamra is @anyakentinso

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4615207500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása