Ehető minőségű kozmetikumok? Létezik? - Marina Miracle teszt

img_3591_1.jpg

Már egy ideje gondolkozom azon, hogy meg kellene reformálnom a bőrápolási rutinomat, illetve szeretnék több nem drogériás arcápoló termékkel is megismerkedni. Ennek fényében örömmel fogadtam el a felkérést, hogy teszteljem a Marina Miracle termékeit, melyből négyet próbáltam ki, nagyjából 3-4 héten használtam őket, így ezekkel kapcsolatban fogom most megosztani a tapasztalataimat Veletek. 

Mit kell tudni a márkáról?

  • Norvégiában készülnek a termékek
  • Minőségi, vegyszermentes,  teljesen természetes és organikus márka
  • Számos díjjal büszkélkedhetnek 
  • Nem tartalmaznak szintetikus vagy kémiai adalékanyagot, parabéneket vagy parfümöket.
  • Együttműködnek az Állatvédelmi Szövetséggel, és szerepelnek a dán Állatjóléti Ügynökség (Dyrevern) zöld listáján, amely azokat a termékeket tartalmazza, amelyek állatkísérlet mentesek 

Sweet&Creamy Oil arctisztító

Amit a márka ígér

A Sweet & Creamy Oil Cleanser arctisztító egy krémes arctisztító, amely vízzel érintkezve tejjé válik. Csodálatos vanília és kókusz illata elbűvöl. Az arctisztító eltávolítja a sminket, miközben tisztítja a bőrt. Probiotikus erjesztett levet tartalmaz a brokkoli hajtásaiból, lucernából és paradicsomból, melyek gazdagok enzimekben, antioxidánsokban, vitaminokban, ezáltal táplálják a bőrt. A körömvirágból, napraforgóból, kókuszból és a vad csipkebogyóból származó olaj feloldja a szennyeződéseket és hidratálja a bőrt. A bőr friss, tiszta és puha marad. 2 méretben elérhető, egy 110 ml és egy 50 ml.

A 4 in 1 Sweet and Creamy Oil Cleanser egy arctisztító, sminkeltávolító, PH-kiegyensúlyozó, mely egészséges probiotikumokat ad a bőrnek.

○ Mélyen tisztít anélkül, hogy szárítaná a bőrt
○ Eltávolítja a sminket
○ Rengeteg tápanyagot és nedvességet biztosít a bőrnek

Idén több kategóriában is nyert a Beauty Shortlist Awards 2019 díjkiosztón:

  • Legjobb 30+ arctisztító
  • Legjobb AllinOne arctisztító
  • Legjobb sminkeltávolító

100% Természetes, 100% Élelmiszer minőségű, 96% Organikus, Vegán és állatkísérlet-mentes, Bőrgyógyászatilag tesztelt, Probiotikus

img_3622.jpg

Tapasztalat

Valóban az eddigi legjobb arctisztító, amit használtam, nagy jól tisztít, és nem lesz utána csontszáraz a bőröm, ha nem használnék utána szérumot vagy arckrémet, akkor is teljesen rendben lenne a bőröm ph értéke érzetre. Viszont nekem mint sminklemosó sajnos nem vált be... Egyrészt én nem is szeretem vattakoronggal eltávolítani a sminkemet, mert akkor kismillió darabot kell elhasználjak egy erősebb sminkél, mire megvagyok. Illetve bárhogy is próbálkoztam, a szemsminket sosem tudtam normálisan eltávolítani, és ha a szemembe ment, akkor el is homályosította a látásom kicsit, amíg ki nem töröltem normálisan. Ennek fényében én a szokásos zselémből teszek egy nyomást a tenyerembe, bedörzsölöm vele az arcom, lemosom, így a sminkem nagyrésze pikk-pakk le jön, aztán használom a Sweet&Creamy arctiszítót, amivel a maradék szennyeződéseket is teljesen eltudom távolítani. Ezt rendszerint reggel és este teszem meg, két pumpányit használok el plusz egy vattakorongot - már vagy 5 hete használom, és most tartok a felénél kb - , a tonikot teljesen el is hagytam ennek köszönhetően. Az nedves arcon valóban tejjé válik, és az illata is szuper. A sminklemosás részét elengedtem a dolognak, viszont mint arctisztító, nálam mindent visz. 

img_3623.jpg

Herbal Face Oil – nappali arcolaj

Amit a márka ígér

Normál, száraz, kombinált és ekcémás bőrre való.

A márka indításakor ez volt az első termék, mert az alapítónak/tulajdonosnak atópiás ekcémája volt, amivel kórházban is feküdt, de nem segített semmi. Kialakította magának a Herbal Face Oil-t és most gyönyörű az arca. Az ekcéma igazi ellensége.

A Herbal Face Oil egy tápláló és hidratáló arcolaj, amely kiegyensúlyozza a bőrt. Nagyon kellemes textúra, finom, nyugtató levendula illattal. A finom fűszernövények, a jojoba, az avokádó, a málna és az aloe vera mélyen táplálják a bőrt, anélkül, hogy olajossá tennék vagy eltömítenék a pórusokat. Az arcolaj gyorsan beszívódik, védi és megköti a bőr nedvességét. A bőr puha, kiegyensúlyozott és egészségesen ragyogó lesz. 

  • Kiegyensúlyozza a kombinált bőrt és hidratálja a száraz bőrt
  • Eltávolítja a finom ráncokat és egészséges ragyogást biztosít
  • Nyugtatja az irritált bőrt és az ekcémát

 

A Beauty Shortlist Awards 2019 díjkiosztón elnyerte a Szerkesztők különdíja kategóriát.

100% Természetes, 78% Organikus, Vegán és állatkísérlet-mentes, Bőrgyógyászatilag tesztelt

img_3619.jpg

Argan Night Serum – éjszakai szérum

Minden bőrtípusra

Az Argan Night Serum egy éjszakai szérum AHA gyümölcs savakkal, sárgabarackkal, mandulával, argánnal és esti kankalinnal, amely hámlasztja a bőrt, mélyen hidratál és a tonizál. Az éjszakai szérum finom, friss grapefruit és mandarin illatú, mely vitaminokban gazdag, intenzív táplálékot és ragyogást biztosít a bőrnek. A gyümölcssavak lebontják az elhalt hámsejteket, és segítenek az olajoknak, hogy mélyebben dolgozzanak a bőrbe. Másnap reggel a bőröd bársonyos, sima és sugárzó lesz, csodálatos ragyogással teli. 

○ Új ragyogást biztosít a fáradt és fakó bőrnek
○ Hidratálja a bőrt és csökkenti a ráncokat 
○ Hámlasztja és simítja a bőrt

100% Természetes, 92% Organikus, Vegán és állatkísérlet-mentes, Bőrgyógyászatilag tesztelt

img_3621.jpg

Geranium Face Oil - Achne elleni szérum

A Geranium Face Oil egy gyorsan felszívódó arcolaj, amely kiegyensúlyozza a bőrt, segít az akne kezelésében. Könnyű, kellemes rózsa és gyógynövény illata van. A benne található egyedülálló gyógynövény kompozíció táplálja a bőrt, használatával a sebek gyorsabban gyógyulnak, és a hegek nyoma kevésbé lesz látható. A jojoba, a mandula, a rózsa, a muskátli és a teafa tiszta olajai a pórusok eltömődése nélkül hidratálják a bőrt. Használatával a bőr kevésbé zsírosodik, kiegyensúlyozottabb és tisztább lesz. 

  • Nedvességet ad, miközben kiegyensúlyozottá teszi a zsíros bőrt
  • Hatékony a mitesszerek és az akne ellen
  • A bőr sima és tiszta lesz.

 img_3617_1.jpg

Tapasztalat 

Én ezek közül a kicsi, 5ml-es kiszereléseket próbáltam ki, ami nagyjából 3 hétig volt elegendő. Érdekes, mert sikerült egyszerre kiürítenem a nappalit és az éjszakait is, pedig az éjszakait ugye hetente csak 3x használtam, a másikat pedig mindennap :-D Nyilván ennyi idő alatt még nem lehet csodákat tapasztalni, de az biztos, hogy sokkal egészségesebb, és kevésbé volt nyúzott az arcom, amíg használtam ezeket a termékeket. Csak pár cseppet bedörzsöltem óvatosan az arcomba, miután megtisztítottam. A tesztelés időszaka alatt nem használtam semmilyen más terméket. 

Ezen túl később kaptam még egy szérumot, mert mostanában sajnos kicsivel több pattanásom van, mint korábban... először csak magára a pattanásra tettem, amivel tényleg csodát művelt, 1-2 nap alatt elmúlt a gyulladás, volt amelyik nem tűnt el teljesen, de sokat javított rajta. Sajnos maga az ok nem szűnt még meg, - nyilván ennyi idő alatt nem is lehet - de most elkezdtem az egész arcomra használni, hátha. Illetve hamarosan belefogok egy életmódváltó csomagba, elkezdek mozogni, és sokkal tudatosabban étkezni, bízom benne, hogy a kettő együtt meghozza majd a kívánt eredményt :-)

Nekem összességében az nagyon szimpatikus a márkában, hogy csak természetes alapanyagokat használnak, és így nincs az a rossz érzés, hogy vajon megint mit kentem magamra valójában, hanem teljes biztonsággal használhatóak.

img_3615.jpg

Ha valamelyik terméket szeretnétek kipróbálni, akkor van arra lehetőség, hogy utazó méretben vásároljátok meg a termékeket, így ti is tudtok tenni egy próbát kedvező áron. A honlapon pedig mindenki a bőrtípusához leginkább passzoló terméket :-)

Még több tartalomért látogass el a facebook @anyakentisno illetve

instagram oldalamra is @anyakentinso

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1514870290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása