Saját instája lett Katalin és Meghan hercegnének!

meghan-kate.jpg

Ha pontosabban akarunk fogalmazni, akkor Vilmos és Katalin, illetve Harry és Meghan kapott egy-egy külön hivatalos instagram oldalt. Ez azért is különleges, mert elvileg a kékvérű körökben nem rendelkezhetnek semmilyen közösségi média felülettel az érintettek. Úgy látszik, kicsit lazítottak a szabályokon. 

Nyilván most sem egy szelfizős, snapchat filteres instára kell gondolni természetesen, amit ők maguk kezelnek. Eddig akit érdekeltek az angol királyi családról a legfrissebb hírek, az a @kensingtonroyal oldalán tudott tájékozódni. Nos, az oldalt megörökölte Vilmos és Katalin a maga 7 millió követőjével, ezentúl róluk lehet majd hivatalos fotókkal találkozni a felületen. Harry és Meghan számára pedig kreáltak egy új accountot, ami @sussexRoyal néven fut. Még csak pár órája jelentették be a hírt, de már közel 1 millió ember be is követte őket, és már pár fotót is feltöltöttek. 

Kíváncsi vagyok, hogy ezentúl vajon milyen jellegű képeket láthatunk majd az oldalakon. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy ebből is versenyt fog csinálni a média, hogy vajon melyik hercegi pár lesz népszerűbb az insta alapján, ezzel elmélyítve a vélt, vagy valós csatározást a két hercegné között. 

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3314735049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása