Mit tud egy 24 karátos arany arcmaszk?

gold_facial_mask.jpg

Már egy ideje tesztelgetem a The Box&Beauty által küldött arcmaszkokat, és arra gondoltam, hogy a legérdekesebbekről beszámolok Nektek :-) A webshopban egyébként koreai kozmetikumokat lehet kapni, amik töretlen népszerűségnek örvendenek továbbra is, érdemes körülnézni, mert irtó menő termékeket lehet kapni kedvező árakon ;-)

 Az arany és a szépségipar

Mostanában egyre többet hallani az aranyról úgy, mint a szépségipar legújabb üdvöskéje. Kémiai szerkezetének köszönhetően az elmúlt évek szépségipari kutatásaink központi elem.

Az arany legfontosabb szépészeti hatásai:

  • serkenti a bőrsejtek megújulását
  • kedvezően befolyásolja a bőr életciklusait
  • az arcbőr fiatalabbnak,  élettelibbnek, ragyogóbbnak látszik tőle
  • fáradtság nyomai jelentősen halványulnak
  • fényvisszaverő tulajdonságának köszönhetően különleges, selymes ragyogást kölcsönöz a bőrnek
  • halványítja a szem alatti sötét karikákat és a májfoltokat
  • fokozza a kollagéntermelését

Ezek után már csak azon csodálkozom, hogy miért csak mostanában lett ez ilyen felkapott :-D Szóval ez nem egy újabb újgazdag hóbort, az arannyal ellátott termékek bizonyítottan képesek jótékony hatást kifejteni a bőrben.

Tosowoong 24k arany hidrogél maszk

A Tosowoong által kifejlesztett hidrogél rugalmas, tápláló, ránctalanító és világosító hatású hidrogél maszk. Öt fő összetevőből áll: madárfészekkivonat, aranykivonat, niacinamid, adenozin és portulaka kivonat. 

A legfőbb összetevő a madárfészek kivonat, mely számtalan bőrünk számára hasznos összetevőt tartalmaz. Proteinekkel, esszenciális ásványi anyagok, vas, magnéziummal, kálium, nátrium és kálcium és különböző aminósavakat is tartalmaz. Nagyon jól hidratál, kiegyensúlyozza a nedvességet és az olaj szintjét is a bőrben, javítja a rugalmasságot és késlelteti az öregedést.

maszk3.jpg

Mivel én csak egyszer próbáltam, így a hosszútávú hatásairól nem tudok beszámolni, de így elsőre csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. Telt, pihe-puha érzetet hagyott maga után, amit még másnap is éreztem. Készítettem fényképet is, de rettenetesen nézek ki ezekben a maszkokban, szóval ezt most nem vállaltam be, de remélem e nélkül is hisztek nekem :-D 

A The Box&Beauty oldalán van egy szuper leírás, hogy hogyan érdemes ápolni az arcbőrünket koreai módra 10 lépésben, ezt a cikket mindenképpen ajánlom Nektek elolvasásra, nagyon hasznos. Arcmaszkokat hetente 1-2 alkalommal lehet használni, ha a fent említett problémákra keresel megoldást, akkor válassz az arany arcmaszkok közül, érdemes többet rendelni egyszerre, hogy hosszú távon tudd alkalmazni. Szerencsére ez nem egy drága mulatság, szóval megéri kísérletezgetni, rengeteg más arcmaszk is kapható még, érdemes körülnézni :-) Ami még nagyon érdekes, az a csigás, a fecskefészek kivonatos, a kaviáros, és a habzó arcmaszk, ezek nagyon különlegesek. Ha pedig használjátok a THEBOX5 kuponkódot, akkor 5% kedvezményben is részesültök .:-)

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr514610224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása