Ilyen volt az őszi DM workshop - Óriási UNBOXING!

img_2890.jpg

Akik követnek instán vagy facebookon már tudják, hogy a héten részt vettem a DM night edition workshopján, ami idén is elképesztően jól sikerült! Számomra ez volt az első alkalom, hogy részt tudtam venni ezen a rendezvényen,  ezúttal is szeretném megköszöni a meghívást!

Azt szeretem az egyik legjobban az ilyen jellegű sajtótájékoztatókban, hogy találkozhatok azokkal a blogger társaimmal, akikkel egyébként csak instán tarjuk a kapcsolatot. Annyira jó volt egy kicsit kiszakadni hétköznap a hétköznapokból, és egy ilyen csajos bulin részt venni! A rövid megnyitó után kezdetét vette a móka, az volt a feladat, hogy egy csodásan feldíszített házban végigmenjünk a különböző állomásokon, ahol egy kis program, vagy játék keretein belül megismerkedhetünk a cégek újdonságaival is.

Mi először a Physician Formula standját látogattuk meg, ahol egy gravírozott alapozót, és egy kis ecsetet kaptunk. Utána jött az Essence, ahol kipróbálhattuk az új ajaktermékeket, és egy nagy csomag ajándékkal is kedveskedtek nekünk. A csomag része volt egy szempillaspirál, egy paletta, két ajaktermék, két mono szemhéjpúder, egy körömlakk, egy alapozó, és egy csajos füzet.

img_2919.jpg

img_2902.jpg

Ezután némi frissítőt vettünk magunkhoz, - konkrétan uborkás vizet, színesen világító jégkockákkal :-D - Majd áttértünk a Rimmel standjához, ahol ilyen tartós tetkót lehetett csináltatni. Mi végül egy szolid pecsétet kértünk a kezünkre tetkó helyett... :-D A csomagban két szempillaspirál, két gyönyörű paletta, - amit egyébként már használtam, és nagyon nagy a szerelem -  egy villám, és egy csillag pecsét, három körömlakk, és egy ilyen matricás tetkó lapult, amit bevallom nem tartottam meg, mert utálom a halálfejes cuccokat... :-D

img_2924.jpg

Ezután felmentünk az emeletre, ahol egy mennyei csokiszökőkút várt minket az új Maybelline, L'Oreal és Garnier újdonságokkal, és még egy menő táskát is díszíthettünk magunknak. Az emeleten maradva a Biobázánál lehetett még virágot kandírozni, és egy tusfürdővel is gazdagodhattunk. A másik oldalt pedig egy új márka, a Love Beauty&Planet termékeivel ismerkedhettünk meg, kaptunk egy sampont és egy balzsamot, illetve egy kalligráfus egyedi feliratot is készített a táskánkra.

Végül megismerkedtünk a DM új márkájával, a 183 Days-el, és kaptunk még egy csomagot tele DM saját márkás termékekkel, amely többek között tartalmazott egy körömlakkot, egy szemceruzát, egy cuki, nyuszis pendrive-ot, egy mattító spray-t, egy púdert, szemhéjpúdereket, egy hajbalzsamot, egy arcmaszkot, dezodort, és egy rózsaszín szemhéjtust. Végül pedig a Neutrogéna standját látogattuk meg, ahol egy arctisztítót, és egy arckrémet kaptunk.

Tényleg csodásan érzetük magunkat, nagyon jó élmény volt, és szuper termékekkel ismerkedhetünk meg! Arra gondoltam, hogy a kapott termékek egy részét mindenképpen szeretném majd egy nyereményjáték keretein belül kisorsolni Nektek, illetve szeretnék majd Nektek beszámolni az újdonságokról, hogy melyikre lesz majd érdemes lecsapni. Sok termékről facebookon vagy instagrammon fogok majd beszámolni, a kedvenceimet pedig a blogon is meg fogom majd osztani Veletek, szóval érdemes lesz követni ;-)

img_2943.jpg

És itt van még pár kép az eseményről :-)

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3314293975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása