Ezek lesznek a legmenőbb kiegészítők idén őszel!

96408476034a312a30832ffd357f05aa.jpg

Arra gondoltam, hogy a mai bejegyzésben összegyűjtöm, hogy mi a helyzet idén ősszel kiegészítő fronton a divat világában, miféle újdonságokkal frissíthetjük a gardrobunkat, ha követni akarjuk a legújabb trendeket. Lesz itt minden, kérem szépen! :-)

Oversized fülbevalók

Úgy tűnik idén ősszel minden olyan ékszer divatos lesz, ami hatalmas, szó szerint. Elsősorban az óriás fülbevalókkal lehetsz nagyon menő, már ha bírni fogja a füled ezt a súlyt... Minél, furább, nagyobb, csillogóbb, annál trendibb!

Könyékig erő, színes kesztyűk 

Mindig is akartam egy ilyet, annyira kifinomult hatást tud kelteni! Személy szerint szeretek élénk színeket viselni ősszel és télen is, szerintem brutál jól feltud dobni egy szürke, vagy bézs kiskabátot egy könyékig erő pink kesztyű. 

Állatmintás cipők

A leopárd minta szerelmesei most örülhetnek, ugyanis újra divat lesz állatmintás cuccokat viselni, elsősorban pedig idén ősszel ez a cipőkre lesz hatványozottan igaz. A leopárd minta mellett helyet kap a kígyó és a zebra minta is.

Hasitasi, és nyakba akasztható szütyők

Emlékeztek még az ilyen bumfordi, nyakba akaszthatós telefontokokra? Hát, ha nem is pont azzal, de valami olyasmivel most igazán divatosak lehettek! És igen, az övtáska is újra divat lesz, tulajdonképpen minden olyan szütyő, amit magadra tudsz aggatni. 

Felemás fülbevalók

Elhagytad a fél pár fülbevalódat? Semmi vész, ne is keresd tovább, ugyanis most az lesz a divat, ha nem összeillő darabokat választasz majd. 

Western öv és csizma

Na ennek igazán örülök, mert imádom ezt a stílust, nagyon közel áll a szívemhez! Biztos Neked is lapul a szekrényedben egy-két weszkós öv, szedd csak elő bátran, és csapj a lovak közé!

 

Nálam a western cuccok pipa, a következő kiszemeltem azt hiszem egy könyékig erő, színes kesztyű lesz! Nektek melyik trend tetszik a legjobban?

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3414275931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása