Van élet a gyógyszertári babakencéken túl! - NaturaLisa teszt

img_1157.jpg

Pár hete érkezett tesztelésre a Naturalisától egy kis csomag, amit azóta sikerült jó alaposan megismernünk. Sokan nem tudják, főleg első gyermeknél, hogy sok más alternatíva is létezik a gyógyszertári termékek helyett. Először én is azt gondoltam, hogy az a legjobb, amit ott kaphatok, hiszen az mégis csak egy gyógyszertár, de aztán megismertem egyre több, főleg hazai, natúr babaterméket, és rá kellett jönnöm, hogy sokkal de sokkal jobbak.

Mit érdemes tudni a NaturaLisa márkáról?

  • hazai márka
  • 100%-ban természetes összetevőjű babaápolási termék
  • állatkísérlet mentes
  • natúr szappanok, környezet- és bababarát tisztítószerek, allergénmentes mosóparfümök, egészséges finomságok, és bio gyermek teák is kaphatóak
  • 100% elégedettségi garancia

Baba fürdetőkrém 

Ez egyértelműen az eddigi legjobb, ami használtam. Elképesztően puha és hidratált lesz tőle a bőr, a kisebbik fiamnak sokszor száraz, és ekcémás a bőre, ez a krém pedig mint valami burok, körülveszi, mintha valami védőréteget képezne a bőre köré. Az árvíz elkerülése végett főképp zuhanyozni szoktam a srácokat, ilyenkor kiveszek a krémből, bekenem vele a testüket, majd lezuhanyzom őket. Egyébként pedig pici babáknak elég a fürdővízbe morzsolni belőle egy keveset. Hamar elolvad, nem olyan mint az a gyógyszertári, ami egyszerűen alig akar feloldódni a vízben. Egyetlen hátránya, hogy tégelyben van, és utálok az ilyen tégelyekben turkálni, nem valami könnyű kinyerni belőle a krémet, legalábbis az 50ml-ből. Szóval érdemes valami kis kanalat vagy spatulát használni hozzá. Illetve a koszmó ellen is használható, én is bekentem vele a kisfiam fejét, és nagyon jól fellazította az elhalt hámrétegeket, utána már csak egyszerűen meg kellett mosni. 

A termék ára: 1470 Ft / 50 ml

img_1154.jpg

Körömvirág szappan 

Ez nagyon kis cuki, a gyerekek nagyon-nagyon szerették, nem szárította ki a bőrüket, és tök jól eljátszottak vele. Különleges összetevői, mint az extra szűz olívaolaj, a finomítatlan shea vaj, szezámolaj finoman ápolják a bőrt.  Arra ügyeljünk, hogy szembe ne kerüljön.

A termék ára: 990 Ft / db

img_1155.jpg

Baba popsikrém

Elsőre ránézésre nekem nem volt túl szimpatikus, úgy tűnt, minta nagyon darabos lenne, és én abszolút a soducremhez vagyok szokva. De amikor használtam, nagyon kellemesen csalódtam, ugyanis egyből gyönyörűen felolvadt a babapopsin, jól hidratál, és a kisfiam (3 éves) elmondása alapján megszüntette az égő, viszkető érzést is. Továbbá vegyszermentes, 100%-ban természetes, a legmagasabb minőségű hatóanyagokat tartalmazza, a legérzékenyebb bababőrre is használható, már újszülött kortól. 

A termék ára: 2850 Ft / 100 ml

Shea vaj

Ez a krém egy igazi jolly joker, gyengéden segíti elő sebek, hámsérülések gyógyulását, valamint gyulladáscsökkentő hatása is van. Nekem például nagyon szépen begyógyította a lábamon lévő csúnya sebet.

Továbbá ennyi mindenre használható:

  • száraz bőr ápolására
  • viszkető bőr ellen
  • ekcéma, pikkelysömör kezelésére
  • bőrkiütés ellen
  • terhességi csíkok megelőzésére
  • szoptatás alatt: kirepedezett mellbimbó kezelésére
  • hajápolásra: hajpakolásként, száraz hajvégek ápolására
  • kisebb égési sérülésekre, horzsolásokra
  • foltok, ráncok kialakulása ellen, azok halványítására
  • száraz könyök ápolására
  • száraz, kirepedezett sarok bőrének ápolására
  • erősen igénybevett kéz bőrének ápolására
  • rovarcsípés ellen
  • napozás, leégés után
  • ajakápolónak
  • hideg, szeles időben bőrvédőként

A termék ára: 1990 Ft / 100 ml

A képeken a 14 ml változat látható

img_1156.jpg

Összességében elégedett voltam mindennel, hosszútávon szerintem sokkal jobban megéri az ilyen termékeket választani, akkor is, ha többnyire nem tudjuk a sarki boltban beszerezni.  A üzletekben kapható babafürdető termékek közül is rengeteg tartalmazhat olyan káros anyagot, amelyek árthatnak a babák finom bőrének. Sajnos a gyógyszertári fürdetőkrém sem sokkal jobb választás, hiába, hogy színezéket és illatanyagot nem tartalmaz, viszont az összetevői között kőolaj-származékokat és szintetikus anyagokat találunk, melyek különböző bőrproblémákat, allergiát, ekcémát okozhatnak. Aki természetes babaápoló termékeket keress, annak szívből tudom ajánlani a NaturaLisát

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4714260191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása