Tényleg működnek az ajakfeltöltős szájfények? Kiderítettem!

lips-1690875_960_720.jpg

Nem rég pakolásztam a sminkes cuccaim között, és megtaláltam a Catrice Volumizing ajakfeltöltős szájfényét, ami még a múltkori Krémmánia Beauty Boxban volt. Teljesen el is feledkeztem róla, de aztán most instagram sztoriban több százan arra szavaztatok, hogy teszteljem le, és osszam meg Veletek a tapasztalataimat. Na lássuk, hogy működik-e :-D

Mit ígér a márka?

  • teltebbé teszi az ajkakat
  • kisimítja az ajkakon lévő finom ráncokat
  • enyhén színezi az ajkakat
  • hosszan tartó hatás

ctevlbw_klgl10_02_17.jpg

Nos, érzetre nagyon kellemes, mentolos, tényleg olyan érzést kelt, mintha megduzzadnának az ajkaink. Aztán nagyjából 1-2 perc elteltével valóban látszik egy kis minimális változás, az apró kis ráncok kisimultak, és valóban nem csak érzetre, de kinézetre is teltebbek lettek az ajkaim minimálisan. Viszont ez az állapot nem tart sokáig, maximum 1-2 órán át, illetve azzal számolni kell, hogy ha fúj a szél, akkor a hajunk állandóan beletapad... Viszont nem olyan idegesítően ragacsos, mint egy átlag szájfény, ami szerintem klassz. 

img_1131.jpg

Szóval összességében azt kell, hogy mondjam, valóban működik, viszont aki Kardashian ajkakat vár tőle, az csalódni fog, de aki nem feltűnően, csak épphogy szeretné picit dúsítani az ajkait, és nem zavarja, hogy jelenleg nem a szájfények élik a fénykorukat, akkor az szeretni fogja. Nekem egyébként ez a nagyon halvány rózsaszín van meg, de lehet kapni még több színben is. Úgy láttam, hogy elég kevés helyen lehet már kapni, de a Notinoban még hozzá lehet jutni, akit érdekel. 

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegal_beauty_blog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr614227949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása