Kiállítják Meghan Markle esküvői ruháját és ékszereit

carriage_procession.jpeg

Meghan hercegné esküvői ruhája hamarosan bemutatásra kerül a Windsor kastélyban és a Holyroodhouse palotában Edinburghban, egy különleges kiállítás keretein belül, ami a  "Királyi Esküvő: Sussex hercege és hercegnéje" címet viseli. A kiállításon megtekinthető lesz a hercegné menyasszonyi ruhája, fályla és az ékszerei, valamint egy egyenruha, melyet Harry herceg viselt az esküvőjén. A nagy napra 2018. május 19-én került sor a Szent György Kápolnában.

Ruha

Meghan ruháját a brit designer, Clare Waight Keller, a híres francia Givenchy divatház művészeti igazgatója alkotta meg. A ruha egyszerű, de mégis fantasztikus gyönyörű volt a csónak nyakkivágásával, háromnegyedes ujjaival, és az elegáns uszályával. A szövet egy nemes, kettős kötésű selyemből készült, ami fejedelmi megjelenést biztosított a hercegné számára. 

Fátyol és Tiara 

Az öt méter hosszú, selyem-tüllből készült, kézzel hímzett fátylon 53 ország különböző nemzeti virágait egyesítették egy látványos virágkompozícióban. Több száz óra alatt készült el, és fél óránként kellett a varrónőknek kezek mosniuk, hogy véletlenül se legyen foltos a fátyol. A nagy napon a királyné húga, Mária hercegnő tiaráját adta kölcsön a hercegnének, amely 1932-ben készült, a középső bross pedig 1893-ból származik.

A kiállítást 2018 október és 2019 január között lehet megtekinteni. Ha akkor épp Angliába sodorna a sors, én biztosan megnézném!

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 forrás: royal.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4214222711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása