5 mítosz a tartós szőrtelenítéssel kapcsolatban - Mi az igazság?

aboutimageleft-2_1.jpg

Sok infó kering a neten a tartós, lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban, és sokan ezek miatt a kétes információk miatt nem mernek belevágni. Arra gondoltam, hogy összegyűjtöm a leginkább elterjed hiedelmeket, és leírom, hogy én mit tapasztaltam az eddigiek során. Azonban mivel nem próbáltam ki az ország összes szalonját, ezért csak a Venusában lévő gépről, és eljárásról tudok nyilatkozni érdemben. Lássuk, igazak-e a pletykák!

Ha új vagy még, akkor itt elolvashatod a korábbi bejegyzéseimet a témában: Kipróbáltam a végleges szőrtelenítést, Szőrtelenítő módszerek a nyárra 

1. Fájdalmas

Szerencsére ezt megtudom cáfolni, fájdalmasnak semmiképpen nem mondanám, vannak érzékenyebb részek, ahol kicsit kellemetlen, csípős érzés (mint amikor kitépsz egy szőrszálat), de ennyi az egész, egyébként teljesen fájdalommentes, és gyors az egész eljárás. Olyan, mintha egy hűsítő kis eszközzel masszíroznának, nyugtató érzés :-D

2. Világos szőrzettel rendelkezők nem használhatják

De igen! Ebben a szalonban lévő gépet a szőke szőrzettel rendelkezők is használhatják, eredményesen.

 

serviceimage01.jpg

3. Égési sérülést okozhat

Sajnos én is hallottam már ilyen esetekről, ami nagyon szomorú. Ez a szakértelem, és a megfelelő eszközhasználat hiányából adódhat. Szerencsére én itt semmi ilyet nem tapasztaltam, mindig nagyon körültekintően végzik a folyamatot, és az igényeknek megfelelően állítják be a hőfokot, hogy véletlenül se történhessen semmi gond.

4. Nyáron nem lehet alkalmazni 

Szintén hamis, ugyanis ezt az eljárást nyáron is lehet nyugodtan alkalmazni, arra kell csak figyelni, hogy előtte és utána pár napig ne érje közvetlen napsugárzás a kezelt felületet. 

5. Nagyon sokba kerül

Ez rövidtávon igaz, de szerintem ha összességében nézzük, akkor egy szuper befektetés, és hosszútávon megtérül. Emellett 6 hetente kell csak rászánni azt a bizonyos összeget, ami ugye attól függ, hogy melyik testrészünkről szeretnénk eltávolítani a szőrt. 

Tapasztalatok a 3. arckezelés, és a 2. láb+hónalj kezelés után

A mostani alkalommal is elég gyorsan végeztünk, és ezúttal egy kicsivel erősebb fokozatra lett beállítva a gép, ennek ellenére nem éreztem, hogy kellemetlenebb lenne az eljárás, csak szokásos a területeken  (ahol jobban érintkezik a gép a csonttal, pl lábszár részen) volt kicsit érzékenyebb. 

img_9934.jpg

Lábam, borotválás után két héttel

Most a kezelést követő második borotválkozás után két hétig szinte teljesen sima volt a lábam, ami számomra egészen megdöbbentő! Utána is főleg csak pihék nőttek vissza, és azok is nagyon lassan! Az azt követő borotválkozás után is napokig sima maradt már a lábam és a többi kezelt felület is. Szóval összességében már kevesebb a szőr, gyengébb, és sokkal lassabban nő vissza, tehát borotválkozni is nagyjából 5-7 naponta kell, mind ez kettő darab kezelés után. 

I/llegalbeauty (@illegal_beauty_blog) által megosztott bejegyzés,

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyi kezelésre lesz szükségem összességében, ha ilyen jól haladunk :-)

Ha Titeket is érdekel a tartós szőrtelenítés, őszintén tudom ajánlani a Venusa szalont, a honlapjukon minden fontos információt megtaláltok, és tőlem is nyugodtan kérdezhettek :-)

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6414196563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása