Igazán stílusosan távozott Harry herceg és Meghan az esküvőjükről!

britain-us-royals-wedding-1-2-700x467.jpg

Egy korábbi cikkemben már részletesen kifejtettem, hogy mi az a 10 dolog, amit mindenképpen tudni érdemes az év esküvőjéről, azaz Harry herceg és Meghan Markle egybekeléséről, akik ezután már Sussex hercege és hercegnéje címet viselik.

Az esküvő után rendkívül stílusosan távoztak a helyszínről, igazán holywood-i módra mondhatni, ugyanis egy Jaguar E-Type Concept Zero típusú 1968-ban gyártott Jaguarral indultak el Károly herceg privát fogadásra. Ráadásul az újdonsült feleség egy gyönyörű Stella McCartney ruhába bujt már ekkora:

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3613990338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása