Így teremts a káoszból rendet egy női táskában!

1525289820549.JPEG

Gondolom nem csak nekem ismerős szituáció, hogy egyszerűen semmit sem találok meg a táskámban elsőre, csak hosszas kutakodás után... néha úgy érzem, mintha lenne a táskám alján egy mindent elnyelő fekete lyuk, ami random módon eltüntetné a cuccaimat...:D Természetesen mindezt akkor, amikor nagyon gyorsan meg kéne találni a zsepit, a cumit, bérletet, a kulcsot. Ilyenkor szokott jönni az a verzió, hogy a táskám egész tartalmát kiborogatom a legközelebbi erre alkalmasnak tűnő helyre. Ekkor egyébként rendszerint megtalálom az ezer éve eltűnt sminkjeimet és egy marék aprót is. 

img_3641_1.jpg

Aztán nem rég alkalmam nyílt kipróbálni a BrightMe egyik termékét, nevén nevezve: a táskarendezőt. Ez arra hivatott, hogy a női táskákban uralkodó káoszból némi rendet varázsoljon. A zsebek benne különböző méretűek, nekem belefért parfüm, rúzs, zsepi, telefon... stb. Őszintén szólva iszonyúan megszerettem, mert rettenetes kupi szokott lenni a táskáimban, és így végre nem fél órás hadművelet, mire előtúrom például a jegyemet az ellenőrnek... :-D Egyébként bevallom őszintén, néha így is hajlamos vagyok simán behajigálni a cuccaimat a táskámba, nem törődve a jól megszerkesztett kis zsebekkel, de azért igyekszem. 

brightme00241.png

Nagyon élvezem az ilyen ötletes tárgyak bemutatását az oldalon, ráadásul a design is irtó menő! A legjobban a flamingós tetszett egyébként, csak az akkor épp nem volt készleten, így ezt a sötét rózsaszínt választottam. Nagyon vagány mintákban, színekben, és anyagokban elérhetőek, és igényesen, szépen van elkészítve, érdemes lecsekkolni a honlapon.

img_3634.jpg

Szóval nekem nagyon tetszik, tényleg nagyon praktikus, jól illeszkedik a különböző formájú táskáimhoz, és sokkal könnyebben megtalálom így a dolgaimat, ráadásul már nem izgulok azon, hogy kiömlik valamelyik kencém, vagy széttörik a napszemüvegem a kupac alján, mert a kis zsebek tökéletesen rögzítik ezeket. Ha te is szeretnéd lecsökkenteni a keresgélési időt a táskádban, vagy csak rendezettségre vágysz, akkor mindenképpen néz körül a BrightMe oldalán ;-)

Itt is követhetsz

I/llegalbeauty (@illegal_beauty_blog) által megosztott bejegyzés,

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7113886186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figyel Castro 2018.05.05. 22:54:04

Nekem van, igaz, nem ilyen. A siker olyan 50%

illegal beauty 2018.05.05. 22:57:45

@Figyel Castro: Nálam is előfordul időnként, hogy lazán mellé hajigálom a cuccaimat :-D De ha rendeltetésszerűen használom, akkor nagy segítség.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása