Íme egy szuper ajándékötlet anyák napjára!

img_3688.jpg

Akik már egy ideje követik a blogot azok tudják, hogy nagyon szeretem a HerbArting termékeit, mert  a szuperérzékeny bőrűekre is gondolnak, és kizárólag gondosan válogatott, természetes összetevőket tartalmaznak a termékeik. Mivel közeledik az anyák napja, kaptam tőlük tesztelésre egy csomagot, amit mindenképpen szeretnék Nektek is megmutatni! 

Tehát, ez a kis csomag egy kifejezetten anyák napjára összeállított doboz, amiben egy regeneráló szérum található, és egy ajándék védőkrém. Én már korábban próbáltam a vitalizáló szérumukat, amit azóta már el is használtam, és hihetetlenül bejött, egyszerűen újjászületett tőle az arcbőröm!

Mit kell tudni a termékről

"A HerbArting regeneráló szérum különleges nyugtató összetételének és magas antioxidáns-tartalmának köszönhetően képes enyhíteni a nyár bőrre gyakorolt negatív hatásait. Ráadásul remekül használható minden bőrtípusra, mivel nagyon kevés zsíros összetevőt tartalmaz. Az alapja ökológiai gazdálkodásból származó búzavirág-kivonat, ami képes a szemhéjak duzzanatát enyhíteni.

Ehhez bio körömvirág kivonatot adtunk, melyet 5 hétig érleltünk, hogy a legjobb hatása legyen. A bolti körömvirág-olajhoz képest, amit hevítéssel állítanak elő, a mi olajunkban minden értékes anyag benne marad. Ez gondoskodik arról, hogy megnyugtassa a bőrt, ha a nyári nap és a víz kiszárította vagy lepirult a napon. A szérum 3. csodás növénye a bio zabselyem, ami egy remek bőrnyugtató anyag, ami képes a bőrzsírosságot csökkenteni, így a termék azonnal sminkelhető felületet ad.

image1_1.jpeg

A tökéletes regeneráció érdekében szérumunk a sejtek megújulását segítő A-vitamint (0,5%) és antioxidáns E-vitamint (1%) is tartalmaz. Ehhez glicerint adtunk, mely képes a vízmolekulákat megkötni, így hidratál és teltté teszi a bőrt. A szérum hatását karbamiddal fokoztuk, ami segít a bőr rugalmasságát és hajlékonyságát megőrizni."

A regeneráló szérumot nagyjából egy hete építettem bele a rutinomba, és most sem kellett csalódnom! Rájöttem, hogy nekem a szérumok sokkal jobban beválnak, mint a krémek. Reggel sokkal üdébbnek, teltebbnek, és feszesebbnek éreztem az arcbőröm, ha ezt a szérum használtam arckrém helyett. Ráadásul tökéletes smink alá, nem lesz tőle egyáltalán zsíros érzete a bőrömnek, mégis nagyon jól hidratált és rugalmas lesz.

img_3691.jpg

Ez a szérum is pipettás, ami nagy kedvencem, mert így teljesen higiénikus a felvitele. Csak egy nagyon kicsit kell belőle használni, és azt jól eldolgozni az arcunkon. Hosszú távú hatásairól még nem tudok nyilatkozni, de nálam a termék abba a kategóriába tartozik, ami már ilyen rövidtávon is kifejtette a jótékony hatását, szóval tényleg szívből tudom ajánlani! Most ráadásul ebben a szuper kis csomag verzióban tudjátok megvásárolni anyukátoknak, a készlet erejéig, de legkésőbb május 4-ig, szerintem érdemes rá lecsapni ;-)

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3213877762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása