Természet ihlette kozmetikumok, elérhető áron és helyen - Inecto teszt

img_2380.JPG

Pár hete kaptam tesztelésre egy Inecto termékeket tartalmazó csomagot, amiben két kézkrém, egy tusfürdő, testápoló, és egy hajolaj volt. Már egy ideje ismerkedem a termékekkel, és most itt az ideje egy kis beszámolónak :-) 

Mit kell tudni a márkáról?

  • vegán
  • nem tesztelnek állatokon
  • az olajok fenntartható és organikus gazdaságból származnak
  • a felhasznált összetevők 90%-a természetes eredetű
  • argánolajat és kókuszolajat tartalmaznak a termékek

Aki egy ideje követ az tudja, hogy odavagyok mindenért, ami kókuszos, és szeretem, ha egy márka törekszik arra, hogy természetes összetevőket használjon a termékek megalkotásakor. Ami külön nagyon klassz szerintem, hogy ezeket a kozmetikumokat drogériákban is be lehet szerezni, elérhető árakon. 

Argános kézkrém

img_2377.JPG

"Ápoló kényeztetés a kezeidnek. A könnyű állagú, hamar felszívódó, organikus argánolajat tartalmazó krém csodát tesz a kéz bőrével. Csak a puha és ragyogó bőr marad neked!"

Tényleg nagyon könnyű az állaga és gyorsan beszívódik, kellemes, visszafogott illata van, semmi cukormáz. Teljesen átlagos hatást érzékeltem, egy tavaszi kézkrémnek megfelelő, viszont szárazabb, téli időszakban valami erősebb kell, legalábbis nekem nem elegendő.

Termék ára: 699/ 75ml

Kókuszos kézkém

img_2379.JPG

"Az organikus kókuszolajat tartalmazó könnyű krém gazdagon ápol és nem hagy ragacsos érzést. Használatával a kéz bőre és a körmök ápolttá és ragyogóvá válnak."

Itt is hasonlókat tudok elmondani, az illat itt is nagyon visszafogott, de kellemes. Ez jobban bejött mint a másik, bár lehet csak a kókusz mániám miatt :D Ez is inkább tavaszra való, sajnos a kiszáradt kezemmel nem nagyon tudott megbirkózni. 

Termék ára: 699 Ft/ 75 ml

Kókuszos tusfürdő

 img_2381.JPG

"A krémtusfürdő tiszta kókuszolajat tartalmazó gazdag formulája gyengéden tisztítja és hidratálttá teszi a bőrt."

Na ez volt az egyik kedvencem a csomagból, annyira jó az illata, nagyon naturális, de pont ezért jó! Ebbe teljesen beleszerettem, nagyon jó, krémes állaga van, jól is habzik, szóval ez nekem nagyon bejött, biztosan újra beszerzem majd, ha elfogy.

Termék ára: 749 Ft / 250ml

Kókuszos testápoló

img_2382.JPG

"Trópusi kényeztetés bőrödnek! Az organikus kókuszolajat tartalmazó testápoló gyorsan beszívódik, és olyan megnyugtató ápolást nyújt bőrödnek, mint amilyet az megérdemel."

Bevallom őszintén, hogy ritkán használok testápolót, pedig tudom, hogy kéne, csak nekem olyan macera...inkább igyekszem olyan tusfürdőket, meg testradírokat használni, amik már eleve táplálják a bőrt, és nem szükséges utána még pluszba hidratálni. Mindenesetre becsületesen használom most, és igazából megszerettem, jól hidratál, tehát teljesen jól alkalmazható arra, amire kitalálták :-) Az illata itt is nagyon visszafogott, szinte nincs is.

Termék ára: 999 Ft/ 250ml

Kókuszos hajolaj

img_2378.JPG

 "Használd az organikus kókuszolajat tartalmazó hajolajat, hogy hajad ragyogó, vitalizált és puha legyen!"

Ez a másik kedvencem a csomagból, nem tapassza össze a hajat, nagyon jól táplált, puha, és selymes lesz tőle a hajvég. Tényleg csak egy borsónyit kell belőle használni, így nagyon sokáig elég. Nagyon érezhető a különbség, ha rajta van a hajamon, illetve, ha nincsen. Tényleg egy nagyon szuper termék, nagyon tudom ajánlani! 

Termék ára: 1599 Ft/ 100ml

Összességében tetszettek a termékek, nagyon örülök, hogy lehet természetes összetevővel rendelkező termékeket is beszerezni elérhető helyeken ás árakon. Ezeket a termékeket a DM, Rossmann, illetve az Auchan, boltjaiban tudjátok beszerezni.

Ti próbáltátok már valamelyik terméket a márkától?

  Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5713752294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása