Íme egy tökéletes illat az esküvődre! - Chloé Love Story

img_4684.JPG

Szereted a nőies, romantikus, kifinomult illatokat? Netán esküvőre készülsz? Ha a válasz igen, akkor megvan a tökéletes illat a számodra!

Pár hete érkezett tesztelésre egy újabb gyönyörűség a Vip-Parfümtől, ezúttal a Chloé Love Story-t volt szerencsém kipróbálni. Megbeszélést követően két napon belül meg is érkezett hozzám, bombabiztos csomagolásban. A doboza szép hófehér, és fényes arany felirattal van ráírva a szöveg, ami nekem nagyon tetszik!

A parfüm üvegcséje nagyon kis romantikus, az alja átlátszó, a teteje pedig arany színű, ahogy maga a folyadék is. Egy kis fehér szalag egészíti ki az összképet. Ahhoz, hogy ki tudjuk nyitni, hátra kell hajlítani óvatosan a kis ívet, és így tudjuk levenni a parfüm kupakját. Vigyázzuk, mert csak az egyik irányba lehet mozdítani, illetve arra is ügyelni kell, hogy ne feszítsük túl, pont 90 fokban lehet lehajtani. Én nem tapasztaltam semmilyen problémát ezzel kapcsolatban, pedig jó párszor használtam az elmúlt időszakban, nem viseli meg a nyitogatás. Utazó neszesszerben is kipróbáltam, abszolút jól bírta a gyűrődést. Viszont a mindennapos táskában hurcibálással azért óvatosabb lennék.

chloe-love-story-eau-de-parfum-holgyeknek-5220.jpg

És az illat... az valami fantasztikus! Én elég romantikus alkat vagyok, és a parfüm neve - love story - az egyik kedvenc filmemet juttatja eszembe, ha eddig nem találtátok ki, akkor elárulom, hogy a Levelek Júliának a szóban forgó kedvenc, és abban van egy dal, aminek ez a címe. Egyből romantikus hangulatom kerekedik, ahogy megillatolom! Annyira finom, üde, tiszta, ártatlan, és nőies, hogy akaratlanul is egy menyasszony jut róla az eszembe, szerintem a lehető legtökéletesebb választás egy esküvőre! Sajnálom, hogy a sajátomon még nem jelent meg, biztosan ezt választottam volna!

chloe-love-story-edp-50-ml-holgyeknek-1137.jpg

A tartóssága is egész jó, pár órán keresztül simán kitart, viszont hamar hozzá lehet szokni az illathoz, annyira könnyed és légies. Egyáltalán nem tolakodó, fullasztó, vagy fejfájdítós típusú, mégis rendkívül emlékezetes és különleges illat. A kiadás éve egyébként 2014, a virágos illatcsaládhoz tartozik, és fő összetevői a narancsvirág, koszorúfutóka, mósusz, és a fás jegyek.

Egy szó mint száz, nekem nagyon bejött, egyik kedvenc illatom most, annyira megszerettem! Ha pedig esküvőre készülnél, mindenképpen ajánlom figyelmedbe, ha alapvetően szereted a virágos parfümöket, ezért tuti oda leszel! Ezen a linken tudod megvásárolni, ráadásul az 50ml kiszerelés most kedvezményesen kapható.

Nektek melyik a kedvenc Chloé illatotok?

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5813537823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása