Kiakadtak a kommentelők a H&M X ERDEM kollekcióján

img_3045.PNG

Már korábban beszámoltam róla, hogy a H&M idén az ERDEM divatházzal hozott össze egy közös kollekciót, ami november másodikától lesz elérhető a kijelölt üzletekben. Amikor megjelentek az első sneakpeek fotók a fast fashion üzletlánc facebook oldalán, a kommentelők többsége rendesen kiakadt a képek láttán.

A hozzászólok nagy része egyenesen borzalmasnak és ódivatúnak titulálta a kollekciót, illetve többen kifejtették, hogy egyik darab sem hordható az utcán, illetve, hogy nem igazán nőiesek. Sokan a modellek ijesztő kinézetét is bírálták.

Nos, aki valamennyire is ismeri az ERDEM márkát, az tisztában van vele, hogy rendkívül kifinomult, nőies, és elegáns darabokat készítenek, tele virágmintákkal és csipkével. Én úgy gondolom, hogy ez abszolút meglátszik a kollekción. Természetesen van olyan darab, ami nekem sem tetszik, de például az egyberészes ruhák elképesztően gyönyörűre sikeredtek, nem is értem, hogyan lehet ezeket a ruhákat nőietlennek és ódivatúnak találni! Persze, nem egy dolgozni járós darab a legtöbb, ezt aláírom, de miért kéne minden kollekciónak "utcai" viseletnek lennie? Ez egy exkluzív kiadás, exkluzív helyekre! Igazán nem látom be, miért ne csinálhatna a H&M egy alapvetően elegánsabb és kifinomultabb koncepción alapuló kollekciót? Minden másra ott vannak a szezonális darabok.

img_3035.JPG

Persze akad a ruhák között olyan, ami nem tetszik, ilyen a műszőrme kabát, és kosztüm például, viszont a legtöbb ruhát szemrebbenés nélkül felvenném, akár utcára is egy esti sétára a városba például. Az is tetszik a kollekcióban, hogy nincsenek extrém kivágások, vagy túlzottan rövid darabok. Őszintén szólva nem is tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem majd meg, mert annyira tetszenek. 

A férfi kollekcióval már más helyzet. Az ERDEM -legjobb tudomásom szerint- nem gyárt alapjáraton férfiruhákat és a védjegye a szupernőies, virágos motívumok, ezért sejtettem, hogy sok lesz a ott is a virágmintás darab, de ezt nem kellett volna erőltetni... Akad egy-két darab, ami nagyon elegáns és jól néz ki, de szerintem normális férfiember még viccből sem venné fel a legtöbb darabot.

img_3044.JPG

Mindenesetre a női szekcióban én egyáltalán nem találok annyi kivetnivalót, mint a kommentelők nagy része, továbbra is izgatottan várom a kollekció debütálását. Öröm az ürömben, hogy így talán lesz esélyem hajnali sátorverés nélkül is beszerezni a kedvenceimet...:D

További képekért kattints a galériára

 

Nektek mi a véleményetek?

 

Ne feledjétek, hogy elindult a blog YouTube csatornája a legérdekesebb szépség és divat toplistákkal. Nézettek be, ha van kedvetek! :-) Link--> I/LLEGAL BEAUTY

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5012989984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KlasszAdri 2017.10.17. 10:03:23

Nekem csak 1-2 darab tetszik. Én is látok bizonyos darabokban ódivatúságot.

illegal beauty 2017.10.17. 10:09:12

@KlasszAdri: Igen, nekem is van olyan, amelyik nem tetszik, meg nagyis, de szerintem a legtöbb darab a női kollekcióból, -kiváltképpen az egyberészes ruhák- nagyon szép és elegáns. Nyilván nekem ezek a ruhák amúgy is közel állnak a stílusomhoz, szeretem az elegáns vonalakat, és a csipkét. Számomra túlzás volt, amit a kommentelők leírtak.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása