Íme a nyár leghűsítőbb tusfürdője! - Lush citrusos tusfürdőzselé

fullsizerender_7_1.jpg

Már nagyon régóta szemezek a Lush szuper kis termékeivel, és nem rég végre nyílt alkalmam ellátogatni az üzletbe és vásárolni egy-két dolgot. Hosszas illatfelhőben eltöltött idő után végül egy citrusos tusfürdőzselé mellé tettem le a voksom, és természetesen nem távozhattam egy nagy rózsaszín fürdőbomba nélkül sem!

Ezt kell tudni a márkáról

  • a termékek természetes összetevőket tartalmaznak
  • kézzel készülnek
  • vegán termékeket is gyártanak
  • a termékeket nem tesztelték állatokon
  • a tégelyek újrahasznosított műanyagból készülnek, melyek visszavihetőek

Nekem nagyon szimpatikus, hogy ennyire természetbarát, és környezetkímélő a márka, habár bizonyos törekvéseivel nem értek egyet. Ennek ellenére a termékekkel, amiket eddig próbáltam, maximálisan elégedett vagyok!

fullsizerender_3_1.jpg

Ezt írták a termékről a Lush oldalán

"Amikor olyan az idő, hogy a kutyát se küldik ki a házból, kapd fel ezt a citromos zselét és irány a fürdőszoba! A friss bio citromból készült főzet, a citromolaj és a bio citrommirtusz együttes frissességének citrusrobbanása elűzi a lehangoltságot. A zselét tartsd a hűtőben vagy a fagyasztóban és hidegen zuhanyozz vele! A bőrödet megbizsergető hideg hatására a vér a felszín felé áramlik, a keringés megélénkül és szuperfriss élményben lesz részed."

Ezelőtt még nem találkoztam olyan tusfürdővel, ami egy kupac zselé, de nagyon izgalmasnak találtam! Ráadásul nem csak az állaga a pláne, hanem hogy le lehet hűteni, vagy fagyasztani! Igen, jól olvastad! Ezzel a tusfürdőzselével egy igazán hűsítő és frissítő zuhanynak nézhetsz elébe, amit a citrusos illatvilág tesz tökéletessé!

Én nagyon szeretek vele zuhanyozni, hihetetlenül feltud pezsdíteni, selymes érzetet hagy maga után, és csomó ideig megmarad a finom citromos illat a bőrömön. Nagyon klassz érzés vele tusolni! Habár az vicces, hogy folyton kislisszan a kezeim közül, és úgy kell néha utánakapnom... .:-D Először nem értettem, hogyan kell használni, mert azt hittem szétázik teljesen, ha kiveszem az egészet és úgy használom, de szerencsére nem. Használtat után mindig vissza pakolászom a kis tégelyébe, amiben zselé mérete egyre csökken, ahogy használjuk.

Azt még érdemes megnézni vásárlás előtt, hogy mikor jár le, mert ezek a termékek nem túl tartósak ugye, pár hónapot bírnak ki nagyjából, és eddigi tapasztalataim szerint nem fogy olyan gyorsan, tehát nem két alkalomra elegendő szerencsére, viszont arra ügyeljünk, hogy ne olyan terméket válasszunk, ami pár napon belül le fog járni.

A termék ára: 1590 Ft

fullsizerender_4_1.jpg

img_0533.JPG

Nekem nagyon bejött a Lushnak ez az egyedi terméke, különösen frissítő ebben a tikkasztó kánikulában, igazi felüdülés a bőrömnek, abszolút kedvencem lett!

Ti próbáltatok már hasonlót? :-)

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6912709614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása