Tökéletes tévedés - Garnier micellás arclemosó gél

fullsizerender_209.jpg

Már nagyon régóta kiszerettem volna próbálni valamilyen híres nevezetes micellás sminklemosót, ugyanis ódákat zengenek róla mindenhol. Mivel most itthon vagyok a gyerekekkel, nem használok mindennap sminket, nagyjából csak heti két-három alkalommal, és azt eddig a számomra jól bevált levendulás szappannal távolítottam el esténként. Azonban legutóbb, mikor teszteléshez mentem beszerezni a legújabb Trend it up termékeket a DM-be eszembe jutott, hogy akkor már kipróbálok egy micellás sminklemosó folyadékot is.

Mivel a kisfiaim nem igazán bírják sokáig, amíg én csillogó tekintettel bolyongok a parfümfelhőkben a sorok között, elég hamar ráuntak a "nézd, ott egy popsitörlő" játékra, így megelőzve a hisztit, és hogy mindenfélét behajigáljon a nagyobbik a kosárba, amit elér a babakocsiból csak gyorsan lekaptam a polcról egy terméket, amin a micella szó szerepelt, és mentem fizetni. Otthon szembesültem vele, már nyugodt körülmények közepette, hogy nem kifejezettem sminklemosót sikerült levadásznom a polcról, hanem egy arclemosó gélt... Na de lássuk hogy mit tud, ha már megvettem :-)

Amit a márka ígér:

  • tisztítja, és nyugtatja a bőrt
  • eltávolítja a sminket
  • illatanyag mentes
  • minden bőrtípusra alkalmazható
  • természetes szőlőkivonatot tartalmaz

Termék ára: 1390 Ft

Tehát a Garniernek egy újdonságát sikerült tévedésből megvásárolnom, ami egy lépésben segít eltávolítani a sminket és közben tisztítja is a bőrünket. Ez a márka első arclemosó gélje, ami ötvözi ezt a két funkciót. Aki esetleg nem tudná, a micella apró gömböcskét jelent, vonzza a zsíroldékony anyagokat és szennyeződéseket, és ezáltal könnyedén tisztíthatjuk meg vele az arcunkat és távolíthatjuk el vele a sminkünket, ráadásul a legtöbb esetben még jótékony hatással is van a bőrünk állapotára.

img_0805.PNG

Nekem már kinézetre is nagyon megtetszett, szeretem a rózsaszín dizájn, illetve a pumpás kialakítás is nagyon bejön. Ha elfordítjuk a fejét, akkor lezár a kupak, így szerencsére utazás alkalmával sem volt vele problémám, nem ömlött ki.

Nagyon keveset, egy pumpányit kell belőle használni, maximum kettőt, ha sok rajtunk a smink. Ajánlott előtte picit benedvesíteni a bőrünket, majd körkörös mozdulatokkal megmosni az arcukat a tenyerünkre pumpált géllel, utána pedig bő vízzel leöblíteni. Nekem gyorsan, és hatékonyan eltüntette a sminkemet, illetve a szennyeződéseket a bőrömről. Valóban nem szárította, kellemes, puha, és tiszta érzetet hagyott maga után.

Ami viszont negatívum, hogy ha a szembe kerül, akkor csipi, és irritálja, ami azért nem túl jó, mivel a szemfestéket valahogy el kell távolítani. Azonban nálam egyáltalán nem vészes, de nem is tartozok a különösebben érzékeny szeműek közé.

Összességében örülök, hogy végül is ez a termék landolt a kosaramba, igazából megszerettem, tök jó, hogy egyben még sminklemosó is. Ár-érték arányban is elégedett vagyok. Ennek ellenére biztosan befogom szerezni a márka micellás vizét is, mert ezek után nagyon kíváncsi lettem, hogy az vajon mit tud.

UPDATE: Sajnos hosszútávon nagyon szárította az arcomat, nagyon száraz, és vízhiányos lett tőle :-(

Nektek melyik arc/sminklemosó vált be a legjobban?

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2012684451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ferenc Valenta 2017.07.26. 00:00:04

Micellas viz = szappanos/mososzeres viz. Igy verik at aki nem figyelt kemiaoran. en.wikipedia.org/wiki/Micelle

illegal beauty 2017.07.26. 00:05:41

@Ferenc Valenta: Én eddig levendula szappannal mostam le a sminkem, de sokkal több időt igényelt, mint például ennél a terméknél.

encir 2017.07.26. 16:36:46

Nem is ez a baj, hanem a szappant, amiből 10 dkg kb. 150-300 Ft (márkától függően, persze a kézműves varázsszó megtízszerezi az árát), jelen esetben ...ki sem tudom számolni, hányszoros áron adják a csapvízzel együtt keverve :)

illegal beauty 2017.07.26. 16:43:25

@encir: Hát, azért a jó minőségű, megfelelő alapanyagú szappan, ami mondjuk nem szárítja a bőrt, de hatékony, az nem olcsó, 1000-2000 forint körül szokott az ára mozogni. Amit én használtam az valamivel olcsóbb, szeretem is, mert szappan létére tényleg nem szárítja a bőröm, viszont kétszer annyi idő lemosni vele a sminkem, és ugyanúgy csípi a szemem. Meg az említett termék ugye arclemosó és sminkelmosó is egyben, ez szeretem benne, és szerintem az ára sem vészes, de ettől függetlenül értem, mire célzol :-)

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása