Ígéret VS valóság - MUR bőrszínhez igazodó alapozó

image_id_425_skin_concen_landing_page_sensitive-skin_638x426_1.jpg

A Pinkpanda meglepetés csomagja tartalmazott egy Makeup Revolution alapozót. Meg is lepődtem, hogy hogyan kerülhetett ilyen termék a csomagba, hiszen egy alapból világos bőrű nő valószínűleg soha az életben nem fogja tudni használni ezt a sötétbézs színt. Aztán jobban megszemléltem a dobozt, és észrevettem, hogy ez az alapozó igazodik a bőrszínhez. Állítólag. 

img_4676.JPG

Amit a márka ígér:

  • igazodik a bőr színéhez
  • teljes fedést biztosít
  • építhető
  • matt végeredmény

A termék egy kis 29ml-es tubusban van, nem pumpás, én a 14-es árnyalatot kaptam, ami az én kreol bőrömhöz képest is rendkívül sötét, szóval nagyon kíváncsi voltam, hogy fog mutatni az arcomon. Használat előtt jól fel kell rázni.

img_4679.JPG

Első benyomás: Borzasztóan folyik! De komolyan, többféle módon is próbáltam felvinni az arcomra, de mindig igyekeznem kellett, hogy ne folyjon szét a festék. Ez elég bosszantó. Az illata amúgy kellemes, szinte már szagtalan.

Sajnos a továbbiakban sem mondhatok túl sok jót a termékről, ugyanis, még az én kreol bőrömre is sötétnek bizonyult. Olyan, mintha barnító krémmel kentem volna be a fejem :D Kis idő elteltével minimálisan világosodik, de nehéz megmondani, hogy azért, mert igazodik a bőrszínemhez, vagy mert már kopik... Ebből következik hogy a fedése sem túl jó, ugyanis a bőrhibák ugyanúgy látszanak, csak sötétebb kivitelben. Hiába építgettem, nem lett jobb.

Kipróbáltam a hófehérke húgomon is, és talán elég, ha annyit mondok, viccesen nézett ki....magyarul nála semmit sem használt. 

img_4683.JPG

Szóval az első három ígéret nem felel meg a valóságnak, legalábbis nálam biztosan nem. DE! A matt végeredményben jeleskedett. Tökéletesen matt, és selymes lesz a bőröm tőle felvitel után, aminek nagyom örültem, mert ezt eddig még egyik alapozó sem produkálta azok közül, amiket próbáltam. Mindig kellett egy kis púder, vagy valami, hogy ne csillogjon a fejem. 

Ezt az alapozót csak azoknak ajánlanám, akiknek alapból sötétebb színű a bőre (legalábbis hasonló árnyalatok esetében) és nincsen sok bőrhibájuk, nem szeretik a maszk hatást, viszont valamit azért mégis raknának az arcukra. Erre a célra ugyanis tökéletesen megfelel. Szerintem nyáron én is elfogom használni, mert akkor barnulok is, és én is jobban szeretem a természetes hatást. Azonban kétlem, hogy újravásárolnám, de erről majd akkor nyilatkozom inkább, ha már elfogyott a termék, ha egyáltalán elfog fogyni.

Viszont több oldalon is olvastam, hogy sokan alapozó sötétítőnek illetve világosítónak szerzik be a termék 1-es illetve 16-os árnyalatát. Aki kapott ilyen alapozót a csomagba, és nem passzol a bőre színéhez, esetleg kipróbálhatja erre a célra. Ehhez itt találtok egy jó kis leírás, illetve egy videót is belinkelek róla.

Első kép forrása: itt

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6812557319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koleo 2017.06.07. 14:42:39

Köszönöm szépen, hogy megemlítetted az írásom :) Valóban csak alapozó világosításra használom az 1-es árnyalatot, arra nálam tökéletesen bevált. :) Zsófi

illegal beauty 2017.06.07. 14:45:10

@koleo: Nagyon örülök, hogy rátaláltam, nagyon hasznos cikk, és bízom benne, hogy az olvasók is így gondolják! :) Szóval én köszönöm! :)

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása