Íme 3 szuper termék a nyárra!

img_5099.JPG

Pár hete kaptam tesztelésre a Ziaja csapatától néhány nyári sláger terméket, amiket az elmúlt napokban használtam, és ahogy instagramon is ígértem, most ezeket fogom nektek bemutatni :-) Nyáron ugye ami biztos, hogy nagyon meleg van, süt a nap, szeretnénk egy kis színt szerezni, és sajnos sok a szúnyog is. A kapott termékek ezekre ígérnek megoldást, lássuk, hogy hogy váltak be :-)

Napozó száraz olaj FF20

Amit a márka ígér:

  • színtelen 
  • vízálló
  • UVA + UVB védelem
  • hamar beszívódik, nem ragad

Nagyon tetszik, hogy olaj formátuma van, elősegíti a barnulást, és közben fényvédő is, ez olyan kettő az egyben termék :-D. Nekem legalábbis eddig vagy naptejem volt, vagy napolajom, amiben viszont nem volt fényvédő, így előtte kellett használnom. Valóban vízálló, és tényleg nem ragad, nagyon hamar beszívódik, kellemes érzet a bőrön. 

img_5100.JPG

Napozás utáni testápoló tej

Amit a márka ígér:

  • nyugtatja a bőrt
  • meghosszabbítja és elmélyíti a napbarnított színt
  • selymes és puha bőr

Nekem ez is bejött, gyorsan beszívódott, és nagyon kellemes volt a frissen barnult bőrömnek. Azt viszont egyelőre nem tapasztaltam, hogy elmélyítette volna a napbarnított színt. 

img_5098.JPG

Nyugtató gél szúnyogcsípésre

Amit a márka ígér:

  • csökkenti a bőrpírt, az égő érzést, viszketést 
  • gyorsítja a bőr regeneráló folyamatát

Hát ez tényleg nagyon jó kis krém, a képen ami van, az a kisfiam háta, pár óra alatt ennyit javított rajta! Ha egyből bekentem, nem is dagadt akkorára, és nem is viszketett úgy, mint szokott. És mivel nálunk brutális szúnyoginvázió van, ezt jelenleg napjában többször is használjuk, és tényleg nagyon sokat segít. Úgy vettem észre, hogy akkor a leghatékonyabb, ha rögtön bekenjük, de a fiam csípéstől öklömnyire feldagadt lábát meg karját is ezzel kenegettem, és sokkal hamarabb enyhült a duzzanat, mint általában. 

img_5101.JPG

7ec824a1-e766-4de4-a892-2d52ecfa96e7.jpg

Azt még fontosnak tartom a végén megjegyezni, hogy ésszel legyünk a napon, a legkritikusabb időszakokban lehetőleg egyáltalán ne tartózkodjunk kint, maximum csak árnyákban, és mindig használjunk fényvédőt. Higgyétek el, hogy délután, de még árnyékban, naptejjel bekenve is lehet szép kellemes színre szert tenni, és nem fogjátok tönkrevágni a bőrötöket. Ha pedig bármilyen anyajegy elváltozást észleltek minél előbb keressetek fel egy bőrgyógyászt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2315003210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása