Ananászlevelekből készült a H&M tavaszi Conscious Exclusive kollekciója!

cq5dam_web_980_645_27.jpeg

A H&M egy különleges partival ünnepelte Los Angelesben legújabb Conscious Exclusive kollekcióját március 27-én. Hírességek, influencerek és a márka barátai, többek között Irina Shayk, Dakota Fanning, Halima Aden és Amber Valetta vettek részt a rendezvényen. A H&M 2019-es tavaszi Conscious Exclusive kollekciójában a természet gyógyító erejét, valamint a fenntartható anyagok innovációját ünnepli, valamint azokat a módszereket, amik hozzájárulnak a fenntarthatóbb divat jövőjéért.

A Conscious Exclusive kollekcióval a H&M mindig újabb és újabb fenntartható anyagokat mutat be, melyek idén a Piñatex®, egy természetes bőrhelyettesítő cellulózrost, amit ananászlevelekből nyernek ki, a BLOOM™ Foam, egy növényi alapú rugalmas hab, ami alga biomasszából készül, valamint az Orange Fiber®, egy fenntartható, selyemszerű anyag, mely a citruslevek melléktermékéből készül.

“Az idei kollekciót a természeti szépségek inspirálták, ami látható a mintákban, a légies sziluettekben, a szemkápráztató színekben és a gondosan megtervezett részletekben. Nagy örömünkre szolgál, hogy új, növényi alapú anyagokat mutathatunk be, amelyekből minőségi, csodálatos és divatos darabokat alkottunk, és amelyek mindegyike hordható, mégis különleges és egyedi lett” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója.

A Conscious Exlcusive kollekció megtestesíti az egyensúlyt a divat és az innováció között, és ami a legkülönlegesebb alkalmakkor, de hétköznap is egyaránt viselhető. A kollekció inspirációjául a minket körülvevő természeti szépségek és az egészségünkre való jótékony hatásuk szolgált.  Ásványok, fák és növények kerültek rá a csodaszép anyagokra. A színpaletta a levendula, homok, vízkék, olajkék és korallrózsaszín, vegyítve a feketével, arannyal és ezüsttel.

A kollekció kulcsdarabjai a statement dzseki, amin keveredik a csillogó, ezüst Piñatex® és a színes jacquardminta, valamint a romantikus, váll nélküli corset felső, ami Orange Fiber®-ből készült. Emellett a sivatagi tájképet mintázó tunikaruha szintén megragadja az emberek figyelmét, míg az új divattrend, a strandpapucs, ami BLOOM™ Foam-ból készült szintén egy statement darabja a kollekciónak, és ami bármilyen viseletet lazává és trendivé varázsol.

A Conscious Exclusive kollekcióról

A Conscious Exclusive egy évente jelentkező kollekció, amely különleges, elegáns és prémiumdarabokkal ünnepli az új szezont, miközben a fenntartható divatban rejlő egyre bővülő lehetőségeket – nagy hangsúlyt fektetve a fejlesztésre és innovációra - hivatott bemutatni. Ebben a szezonban az újrahasznosított poliészter, az organikus pamut, az organikus vászon és selyem, a TENCEL™ , a lyocell, az újrahasznosított műanyag, az újrahasznosított üveg és ezüst mellett bemutatkozik a Piñatex®, a BLOOM™ Foam és az  Orange Fiber® is.

A kollekció április 11-én debütál a kiválasztott üzletekben, itthon a Váci1-es H&M-ben, valamint online.

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr10014737641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása