Ezek voltak az idei Oscar legemlékezetesebb ruhakölteményei

Tegnap lezajlott a 91. Oscar Gála, amelyen összességében nem történt semmi különösebb szenzáció vagy botrány. A nyerteseknek járó szobrocskát is nagyjából azok kapták, akiknek megjósolták. A bohém rapszódia 4, a Fekete párduc három díjat vihetett haza. Utóbbi azért érdekes, mert még soha csak jelölés közelébe sem került szuperhősős film. Számomra a ruhák sem voltak túl érdekesek, viszont nem is voltak nevetségesek többnyire.

Ismét Lady Gaga okozta a legkellemesebb csalódást, az életbe nem gondoltam volna, hogy egy klasszikus fekete estélyi ruhában fog megjelenni, ráadásul ezúttal még a hajában sem volt semmi fura. Számomra az est legszebb ruháját Helen Mirren viselte, szerintem gyönyörű és nagyon ízléses darabot választott. De Emilia Clarke is nagyon bájos volt, illetve Glenn Close is pazar látványt nyújtott. 

A képre kattintva tudod megnézi a többiek ruhakölteményét

Képek forrása: Getty Images

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8414652469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása