Ilyen volt az idei Golden Globe gála képekben

1546982432797.JPEG

Mindig nagy érdeklődéssel figyelem a vörös szőnyeges eseményeket, hiszen ilyenkor vagy ámuldozok egy nagyot a sztárok ruhakölteményein, vagy röhögőgörcsöt kapok a látványtól. Bevallom őszintén, hogy a mindent kipakolós, ízléstelen, feltűnési viszketegséget sejtető ruhákat cseppet sem kedvelem, hogy finoman fogalmazzak... :-D

Az idei gála ilyen szempontból egész különlegesre sikeredett, ugyanis én kevés olyan ruhakölteménnyel találkoztam, ami kifejezetten botrányos lett volna, sokak szerint unalmas is volt az idei felhozatal, nekem viszont nagyon bejött ez a szolid elegancia, ami jellemezte az idei díjátadót. Sokkal jobban illenek ezek a ruhák egy ilyen eseményhez, mint egy közönséges, szinte semmit nem takaró "ruha", hiszen ez mégis csak egy nívós esemény, nem jelmezbál az oviban. 

A legnagyobb meglepetés számomra egyértelműen Lady Gaga volt, kellemesen csalódtam benne, azt hittem most is valami hús ruhához hasonlót fog magára aggatni, de nem. Kifejezetten szép volt, azt kell, hogy mondjam. Legalább ez, ha már csak a Shallow számot tudták díjra váltani a rengeteg jelölésből. Másik kedvencem Julia Roberts szettje volt, meglepő kombináció ugyan, de irtó vagány, és bájos is volt volt egyszerre ebben a nadrág-ruha kombóban. 

Na de lássuk akkor a képeket, kattints a galériára.

Nektek kinek a szettje tetszett a legjobban?

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7414548870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása