Outfit ötletek az ünnepekre

img_7497.JPG

Most, hogy már tényleg nyakunkon van a Karácsony, a sok-sok teendő mellett biztosan Nektek is megfordult már a fejetekben, hogy vajon mit viseljetek majd idén az ünnepekkor. Mivel a Bonprix-től nem rég érkezett meg a szokásos utalványom, ezért most arra gondoltam, hogy két olyan ruhát mutatok majd meg Nektek inspiráció gyanánt, amik kicsit különlegesebbek, és bátran lehet majd viselni az ünnepek alatt. Kivéve persze, ha pizsi pártiak vagytok :-)

Első választásom egy klasszikus szabású fekete ruhára esett, aminek gyönyörű csipke felső része van. Én töretlenül szerelmese vagyok ennek az anyagnak, szóval ez a része különösen tetszik a ruhának. Viszont azt sokan tudjátok, hogy én a "hangsúlyozd ki a nőiességed, de ne tedd közszemlére" elvet vallom, szóval én alávettem egy a felső részhez passzoló ujjatlan, mert túl kivágott önmagában a ruha sajnos. Az alsó rész is igazán elegánsra sikeredett, tetszik ez a kis megtűzés oldalt, sokkal játékosabb lesz ezáltal az összhatás. 

Képekért kattints a galériára

A másik ruha amit választottam szintén egy elegáns darab, ezúttal rövid ujjal, és földig érő szoknyarésszel. A felső rész szép bársonyanyagból készült, a ruha alja pedig vékonyabb, rugalmas pamut anyagból. Ez utóbbi nem a kedvencem, de egész jól mutat így egyben. Egyébként egy hosszú fehér kesztyűvel még elegánsabb lenne az összhatás, színházba vagy az operába is tökéletes választás :-)

Képekért kattints a galériára

Ti elegánsban szerettek lenni az ünnepekkor, vagy inkább valami lazába? :-)

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr814503488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása