IsaDora karácsonyi újdonságok - Állíthatós szempillaspirál és csillogás

banner_start_small_holidaymakeup_2018_hashtag_2018_664x374-664x374.jpg

Nem rég érkezett hozzám tesztelésre pár IsaDora újdonság az ünnepi kollekcióból, és mivel tudom, hogy nagyon szeretitek az ilyen jellegű posztokat, ezért mára is ezzel készültem Nektek :-)

Strech Lash szempillaspirál

Ennek a spirálnak az a különlegessége, hogy lehet állítani a kefe hosszán és sűrűségén. Ez elég hasznosnak bizonyult, ugyanis ezáltal könnyebben széttudtam választani a pilláimat, de dúsítani is tudtam. Nekem nagyon tetszik ez a funkció. Egyébként pedig gyorsan szárad, nem tapasztotta össze a pilláimat, és egész jól meg is hosszabbította azokat, bár nekem alapból is hosszúak. Alapjáraton, nem potyog, ha nem piszkáljuk. Most az összes közül (van most otthon vagy 6-7 darab :-D ) eddig ez vált be a legjobban, mert ez potyog még a legkevésbé.

1543841798660_1.JPEG

img_6194.jpg

Wonder Nail Körömlakk

A körömlakknak szép színe van, tipikus krómos, ünnepi hangulatú. Nagyon jól fed, már egy rétegben is tökéletesen eltüntette a sütőtökszínű lenőtt műkörmöm :-D Gyorsan szárad, könnyen és szépen lehet felvinni a széles ecset segítségével a lakkot. Nekem egy rétegben nagyjából 2 napig bírta, utána már elkezdett lekopni.

img_6180.jpg

Glow Drops Highlighter

És van itt még nekünk egy csillogós highlighterünk is, ami kívülről nagyon kis helyes, de egy pici többet vártam tőle. Az arcra feltéve nem látszik sajnos a szép rosegold szín, hanem csak a sok-sok csillámpor, ami egy idő után elkezd vándorolni :-D Szóval ezt inkább szilveszterre testcsillámként tudnom elképzelni, nem mindennapos használatra.

img_6184.jpg

Ha érdekelnek a további újdonságok, akkor az IsaDora oldalán tudtok nézelődni :-)

Még több tartalomért látogass el a facebook @illegalbeautyblog illetve

instagram oldalamra is @illegalbeautyblog

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1714445038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása