Íme a kifinomult, csajos ötletek tárháza! - Juditu: Dekor. Álom

img_9662.jpg

Akik követnek már itt-ott a közösségi médiában tudják, hogy imádom a könyveket, néha titokban arról ábrándozok, hogy bezárnak véletlen egy hétre egy könyvesboltba, és akkor ott végre kedvemre olvasgathatnék egymagamban ... :-D De nem csak a regényeket falom ám, nagyon szeretem a szép, kreatív könyveket is, életmód, dekoráció, vagy gasztro témában. Ezért is nagyon örültem, amikor a Boook kiadó megkeresett, hogy válasszak az oldalukról két  számomra érdekes könyvet, és mutassam majd meg Nektek is :-)

Varga Judit, (alias Juditu) : Dekor.Álom

" Varga Judit dekoratőr, lakberendező, a népszerű Juditu blog írója nap mint nap inspirálja változásra, megújulásra olvasóit az otthonteremtés, a divat, valamint az életmód területén. Alkotásai vidám személyiségét és precíz, mérnöki látásmódját tükrözik. Sohasem fogy ki a kreatív ötletekből! Első könyve olyan nőknek szól, akik örömüket lelik az alkotásban, otthonuk szépítésében, a saját kezűleg készült, divatos kiegészítőkben, és akiknek fontos, hogy mindig egyediek és stílusosak legyenek.

A könyvben bemutatott 20 egyszerű, pár lépésben megvalósítható dekoratív ötlet kivitelezésébe a kezdők is bátran belevághatnak. A kötet azonban több mint egy ötletadó DIY-kézikönyv. Sokkal inkább stíluskalauz, amely a projektekhez kapcsolódó tanácsok, tippek, személyes történetek, a hangulati és inspirációs fotók által, illetve a kulisszatitkokkal együtt betekintést nyújt a Juditu-világba. "

Juditut szerintem már nagyon sokan ismerhetitek, ugyanis évek óta blogol és alkot mindenféle elképesztő trendi dolgot, amit megmutat az olvasóinak, és amint láthatjátok, most végre egy mesés könyv formájában is megkaparinthatóak az ötletei.

img_9664.JPG

Maga a könyv is gyönyörű és stílusos, kívül-belül, odavagyok ezért a rózsaszín-fehér kombóért, ami jellemzi a könyvet, és a fotók is nagyon ízlésesek. A könyvben rengeteg hasznos és divatos ötletet olvashatunk otthon, divat, és életmód témában, a székkárpitozástól kezdve, a pomponos zoknin át, a bringakosárig mindenfélét alkothatunk együtt Judittal. Az első oldalakon található egy kelléktár, ahol részletesen bemutatásra kerülnek azok az eszközök, amelyekre majd szükségünk lesz az alkotás során. 

img_9663.jpg

Nagyon tetszik az egész könyv hangulata, annyira bájos, a bemutatott ötletek pedig egytől egytől nagyon kreatívak, divatosak, és kezdők számára sem jelent akadályt elkészíteni. A leírások teljesen érhetőek, és úgy egyébként is nagyon olvasmányos az egész.

img_9661.JPG

Amióta itthon vagyok a gyerekekkel, nagyon kevés időm maradt kézzelfogható módon kreatívkodni, pedig régebben a gyöngyfűzéstől kezdve a varráson át a különböző ékszerek elkészítéséig mindenfélét csinálgattam. Juditu könyve újra eszembe juttatta az alkotás örömét, és elhatároztam, hogy igyekezni fogok időt szánni erre a kedves, feledésbe merült kedvtelésemre. 

img_9681.JPG

Őszintén ajánlom mindenkinek ezt a könyvet, aki szeretne egy kicsit kikapcsolni, kreatívkodni, és szebbé varázsolni a környezetét, egy hangulatos, csajos könyv segítéségével. A másik könyv pedig a következő bejegyzésben kerül majd bemutatásra, addig is stay tuned ;-)

 Ti szerettek alkotni, vagy inkább megveszitek, amire szükségetek van?

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4914153261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása