Ezek a legmenőbb parfüm szettek!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de számomra a kedvenc parfümömnél már csak az a jobb, ha egy teljes szettben kaparinthatom meg! Éppen ezért arra gondoltam, hogy összegyűjtöm a legmenőbb csomagokat, amik nekem a legjobban tetszettek, hátha más is hasonló cipőben jár :-D Így akár fürdés, vagy testápolás közben is érezhetjük a bőrünkön a kedvenc illatunkat. Ráadásul olyan szép dobozuk van mindig ezeknek a szetteknek, nem vagyok egy nagy gyűjtögető, elég szanálós lettem az évek során, viszont ezekért a dobozokért teljesen odáig vagyok, a kis beauty cuccaimat mindig ezekben szoktam tárolni, egyszerűen nincs szívem kidobni :-D 

Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90ml + EDP 7.5ml + 1.3ml Rúzs Szett Hölgyeknek

Yves Saint Laurent Black Opium illatot a rock& roll-hoz hasonlították, hangsúlyozva a márka sötét, rejtélyes oldalát. A kávé jegyei adják a minőségét és dominanciáját az illatnak.Tartalmaz még rózsaborsot, narancsvirágot, jázmint, vaníliát és cédrust. Gazdagon áradó, misztikus illat. Elsőként a koriander, a szilva, a jázmin, a bors, indiai babér, bergamot és különféle citrusok illata bontakozik ki benne, majd szegfû, santálfa, fahéj, barack, púderes oppoponax, ámbra és kókusz illatát érezzük. Végül pézsma, vanília, vetiver, mirrha és cédrus egzotikus aromája árad belőle. 

A termék ára: 28. 900 Ft

yves-saint-laurent-black-opium-edp-90ml-edp-75ml-13ml-ruzs-szett-holgyeknek-6707_1.jpg

 

Carolina Herrera Good Girl EDP 80ml + Testápoló 100ml Hölgyeknek

Ezt az illat olyan, mint egy atombomba, képtelenség észrevétlennek maradni benne. Nagyon intenzív, édes illat, elég egyetlen fújás belőle egész napra. De a legkülönlegesebb benne egyértelműen a csajos kialakítása, ami rendkívül vagány és egyedi, minden nőnek a polcára elkél egy ilyen! Fejillat: kávé, mandula. Szív: arab jázmin, tubarózsa. Alap: kakaó, tonkabab.

A termék ára: 29. 490 Ft

carolina-herrera-good-girl-gs-80.jpg

 

Escada Joyful EDP 50 ml + Testápoló 50ml Hölgyeknek

Az Escada Joyful  egy pezsgő, virágos illat, amelyet az az öröm és boldogság ihletett meg, amikor egy csokor virágot kapunk ajándékba. Az illat középpontjában a friss, rózsaszínű bazsarózsa áll, körülölelve fehér magnóliával, lédús feketeribizli sorbet-val és meleg méhviasszal. 

Termék ára: 12. 990 Ft

escada-joyful-edp-50-ml-testapolo-50ml-holgyeknek-1758.jpg

Marc Jacobs Honey EDP 50ml + 75ml Tusfürdő + 75ml Testápoló Szett Hölgyeknek

Marc Jacobs Honey parfümje egy virágos gyümölcsös illat. A 2013-ban megjelent Honey illatot Annie Buzantian és Ann Gottlieb alkotta meg. Fejjegyei a körte, a mandarin, és a narancs, szívjegyei a lonc, a narancsvirág és az őszibarack; alapjegyei a méz, a vanília és a fás jegyek. Szerintem ez a legcukibb üvegcse!

A termék ára: 16.600 Ft

marc-jacobs-honey-edp-50ml-75ml-tusfurdo-75ml-testapolo-szett-holgyeknek-6859.jpg

Giorgio Armani Sí EDP 100 ml + Testápoló 75ml Szett Hölgyeknek

Érzéki és gyengéd hölgyeknek való ez a púderrózsaszín üvegcsébe zárt csoda. Az érzelmek és báj kavalkádját hozza el ez a ciprus-virágos illatcsaládba tartozó illat. Munka közben fújj magadra néhány cseppet ebből a kifinomult, nőies illatból, és máris élvezheted a körte, a feketeribizli, a bergamott, a rózsa, a frézia, az ámbra, a pacsuli, a mósusz és a vanília fenséges esszenciáit. 

Termék ára: 26.390 Ft

giorgio-armani-si-edp-100-ml-testapolo-75ml-szett-holgyeknek-1938.jpg

Christina Aguilera Christina Aguilera Signature EDP 15 ml + 50 ml Szett Hölgyeknek

Nagyon szeretem ezt a parfümöt, olyan kis könnyed, és nőies, ráadásul nagyon szép emlékek fűződnek hozzá, még a férjemtől kaptam meg a szettet tizenéves koromban :-) Az egyik legjobb parfüm ebben az árkategóriában! Illatcsalád: orientális-virágos. Fejjegyek: fekete ribiszke, mandarin, egzotikus gyümölcsök, ananász. Szívjegyek: bazsarózsa, szilva, jázmin. Alapjegyek: vanília, fehér pézsma, ámbra.

A termék ára: 4.990 Ft

christina-aguilera-signature-gift-set-1550.jpg

Valentino Valentina EDP 80 ml + Testápoló 200ml Szett Hölgyeknek

Kifinomult és váratlan karakterekkel teli, virágos-keleties illat, melyben a látszólag ellentmondásos jegyek tökéletes harmóniát alkotnak. A fejjegyben a calabriai bergamott frissességét a szarvasgomba édes jegyei bolondítják meg. Nyomukban a jázmin, az Amalfiból származó narancsvirág és a tubarózsa teljesedik ki, mellyel kontrasztot alkot az erdei szamóca. Az alapjegyben a nemes cédrust az ámbra érzékisége csábítja el. 

21.490 Ft

valentino-valentina-gs.jpg

 

Versace Bright Crystal Absolu EDP 90 ml + Testápoló 100 ml szett Hölgyeknek

A Versace ezúttal is nagyszerűt alkotott. Ez a virágos-gyümölcsös illat a yuzunak, a gránátalmának, a mósusznak, a málnának, a lótusznak, a magnóliának és az ámbrának köszönheti erejét. A fenti összetevők olyan különleges elegyet alkotnak, hogy egyszerűen lehetetlen nem felfigyelni a viselőjére. Magabiztosságot kölcsönöz. Tervezői szerint ez a parfüm tele van szeretettel. 

17.490 Ft

versace-bright-crystal-absolu-90gs.jpg

 

 

 

 

 

Versace Vanitas EDP 100ml + Testápoló 100ml Szett Hölgyeknek

A Vanitas egy minõségi virágkompozíció a Versace csapatától. Finom, nõies illat, amelyhez a népszerű modell, Lindsey Wixson adta az arcát. Üvegcséje rafinált megoldással készült, éppen olyan pompás, mint amilyet a Versace tervezőitől megszokhattunk. Kinyitás után azonnal elkápráztat bennünket az a luxus parfüm, amely lime, tiaré, frézia, tonka és cédrus felhasználásával készült. Kellemes és érzéki aroma, biztosan nyomot hagy, bármerre is jár a hölgy, aki viseli.

Termék ára: 16. 490 Ft

versace-vanitas-gs_1.jpg

 

Paco Rabanne Lady Million EDP 80ml + EDP 10ml + 100ml Testápoló Szett Hölgyeknek

Fényűzés, luxus és elegancia. Ezen stílusjegyek segítségével született meg a francia-spanyol divattervezők termékeként.  A termék illatát a gardénia, jázmin és a narancsfa virága teszi igazán különlegessé.  Ideális választás, randevúkhoz, partikhoz, de akár a hétköznapokat is egyedivé varázsolhatja.

Termék ára: 21.900 Ft

paco-rabanne-lady-million-edp-80ml-edp-10ml-100ml-testapolo-szett-holgyeknek-2863.jpgDolce & Gabbana Dolce EDP 75 ml + Testápoló 100ml + Tusfürdõ Szett Hölgyeknek

Dolce. Egy  tökéletes  alkotás  a  Dolce & Gabbana tervezõitõl. Ez a  nagyszerű  parfüm  a papaya,  az amarillisz,  a nárcisz, a mósusz  és  a  tavirózsa aromáját  ötvözi. Lágy és nőies illat, olyan  könnyed,  hogy  úgy  érezzük,  egy csodálatos virágos réten  lépdelünk.  Üvege  rendkívül  bájos,  a virágot formázó kupak  különlegessé  teszi  a  csomagolást. Ha igazán friss és játékos illatot keresünk, ennek a parfümnek a polcunkon a helye!

Termék ára: 19. 990 Ft

dolce-and-gabbana-dolce-edp-75-ml-testapolo-100ml-tusfurd-szett-holgyeknek-1435_1.jpg

 Neked melyik a kedvenced? :-)

 

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr813996542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása