Ezek a legcsinosabb tavaszi ruhák! - PRETTO tavaszi kollekció

d60_8918.jpg

Mivel már javában berobbant a tavasz, ezért sokan keresik a világosabb színű ruhákat, kiegészítőket, a finom, lenge anyagokat, és úgy egyáltalán a tavasz hangulatát idéző darabokat. Idén is nagyon menő a virágminta, illetve a pasztell színek is tovább hódítanak. Most a hazai PRETTO márkától hoztam el Nektek a legszebb tavaszi darabokat!

Korábban már készítettem egy interjút Enikővel, a márka tervezőjével, illetve az ünnepi kollekció is bemutatásra került már az oldalon. Én nagyon szeretem Enikő ruháit, mert nagyon nőiesek, csinosak, és mind ezt úgy éri el, hogy nem kelt közönséges hatást a viselője, ami szerintem nagyon fontos. Na de akkor lássuk is a ruhákat!

Képekért kattints a galériára

 

Nekem egyértelműen az egyrészes virágos ruha a kedvencem, de nagyon tetszenek a farmer anyagokból készült ruhák is, illetve a csíkos ruha is nagyon menő! Nehéz a döntés.... :-D Ha neked is megtetszett valamelyik darab, akkor a PRETTO honlapján tudsz nézelődni és vásárolni.

Itt is követhetsz

I/llegalbeauty (@illegal_beauty_blog) által megosztott bejegyzés,

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)



A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3313821950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása