Íme a legaranyosabb parfüm kollekció! - Bvlgari miniatűr szett teszt

img_4482.JPG

Pár hete érkezett meg tesztelésre a Vip-parfümtől ez a tündéri parfümszett, aminek a különlegessége, hogy egy csomagban megvásárolható az összes ikonikus Bvlgari parfüm, ráadásul miniatűr formában. Így lehetősége nyílik az embernek kipróbálni hosszabb ideig több illatot is egy nagy kiszerelésű termék áráért, ami nagyon klassz ötlet szerintem, illetve karácsonyi ajándéknak sem utolsó.

img_1664.JPG

A parfümök most is 1-2 nap alatt megérkeztek minden gond nélkül, bombabiztos csomagolásban. A kis üvegcsék egy ízléses aranyszínű díszdobozban kaptak helyet, aminek ilyen oldalt lecsúsztathatós átlátszó teteje van.  Összesen 7 darab, egyenként 5 ml-es parfüm kapott benne helyett, melyből 3 férfi, 4 pedig női illat. Egyik sem fújós, hanem le kell venni a kupakjukat, és csepegtetve felvinni a kívánt bőrfelületre.

img_1718.JPG

Bvlgari Jasmine Noir

Gyönyörű, elegáns, és letisztult a formája az üvegcsének, akár csak a színösszeállítás is. Miután szépen eloszlattam egy keveset a csuklómon, finom jázmin illatot éreztem, illetve picit a gyöngyvirágra is emlékeztetett. Nem nagyon használtam eddig virágos illatokat, de ez tetszett, visszafogott, kicsit komor, és elegáns. Valamiért nagyon hamar megszoktam az illatot, és én már nem érzetem 2-3 óra elteltével, de a férjem viszont igen. (Ez igaz amúgy a többi parfümre is a szettből.)

img_1710.JPG

Bvlgari Omnia Améthyste

Ez egy nagyon vidám illat, komolyan jobb kedvem lesz tőle, ha viselem. Ez is főleg virágos, de más jellegű, olyan tulipános-rózsás. Valami ilyesmi illatorgiát tudnék elképzelni, ha belefeküdnék egy hatalmas tulipánmező közepébe. A kibontásnál nagyon figyelni kell, hogy ne tartsuk fejjel lefelé, mert könnyen kiborulhat. A külseje nekem annyira nem jön be, valahogy túl nyakatekert. 

img_1698.JPG

Bvlgari Omina Crystalline

Itt ugyan az az üvegcse, csak fehérben, ami továbbra sem tetszik, de az illat egészen más. Nagyon friss, üde, tiszta illat, nehéz bármihez is hasonlítanom, olyan kis titokzatos. Hétköznapokon is simán viselhető, de egy romantikus vacsorán is megállná a helyét, igazi jolly joker.

img_1696.JPG

Bvlari Aqua Divina

Az üvegcse nagyon szép ez esetben, tetszik a színkombináció is, illetve tényleg olyan, mintha egy kagyló, vagy egy igazgyöngy lenne, igazán különleges. Az illat nem rossz, de picit kölni beütése van, amit én nem túlzottan kedvelek. Inkább egy komolyabb, hivatalosabb illat.

img_1689.JPG

Ez volt a női szekció, annyira édesek ezekben a kis üvegekben, hogy néha csak úgy a markomba kapom őket, és nézegetem... :-D Egyébként az első kettő esélyes nálam a nagy kiszerelésre. Tartósság szempontjából mindegyiknél ugyan azt tapasztaltam, 2-3 óra elteltével nem érzetem már, viszont a férjem 4-5 óra múlva elteltével is még érezte. Azonban mivel ilyen mini a kiszerelés, simán bedobhatók a legkisebb retikülbe is, és igény szerint frissíthetjük. Na de lássuk akkor a férfi oldalt.

Bvlgari Men is Black

Na ez a parfüm valami elképesztő... A férjem pont az ilyen férfias, markáns, fűszeres illatokat kedveli, ahogy én is rajta, és ez telitalálat! Régen a Gucci Pepita volt még ehhez hasonló, amit már sajnos nem lehet kapni, és nagyon megörültünk, mikor felfedeztük a hasonlóságot. Elmondása szerint nagyon tartós is, tényleg egy rendkívül karakteres illat, szóval ebből biztosan megveszünk majd a teljes kiszerelést.

img_1708.JPG

Bvlgari BLV pour homme

Ezt is kedvelte, sportosan elegáns illatként jellemezte. Inkább ilyen lazább stílushoz, vagy informális eseményhez passzol a leginkább. 

img_1714.JPG

Bvlgari Aqua Amara

Az elsőhöz hasonlóan ez is egy elegánsabb illat, de inkább az a szépfiús kategória, nem az a markáns, fűszeres típus, sokkal édesebb. Az üvegének a formája is egy sütire emlékeztett :-D

img_1693.JPG

Nos, ezek lettek volna, igyekeztük alaposan letesztelni őket, szerintem nagyon jó kis válogatás, pároknak tökéletes ajándék lehet, és nem utolsó sorban a legkisebb női táskába is beleférnek, ami ugye nem utolsó szempont :-)

Ha szeretnéd megvásárolni, akkor a Vip-parfüm oldalán megteheted.

img_1716.JPG

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3913453465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása