Ezeknél csajosabb parfümöket még tuti nem láttál! - Good girl VS Style Heel London

 img_3848.jpg

Mivel közelednek az ünnepek, ezért egyre többet gondolkozunk azon, hogy vajon mivel ajándékozzunk majd meg a szeretteinket. Az egyik legkiválóbb ajándék hölgyek számára mi más lehet, ha nem egy parfüm? Na de melyiket válasszuk? 

Ha belegondolunk, alapból szinte mindenki a csomagolás alapján választ parfümöt, én legalábbis biztosan, hiszen miután megakad a szemem egy klassz kis üvegcsén, azután megyek csak oda megillatolni, tehát valójában nem is az illat az elsődleges szempont, ami alapján először odavándorolunk a kiszemeltünkhöz. (Kivéve persze, ha ajánlás alapján vásárolunk.) Ezért is nagyon fontos, hogy izéleses csomagolásba kerüljenek azok a bizonyos elixírek.

img_3854.JPG

Nos, erre a képen látható két parfüm tökéletes példa, mert mi az, ami még egy parfümnél is jobban megtudja dobogtatni a női szíveket? Hát persze hogy egy gyönyörű cipő! Na és a kettő együtt? Na ugye. Telitalálat. Én legalábbis odavagyok odavagyok ezért a csajos megoldásért! 

Arra gondoltam, hogy megmérkőztetem ezt a két parfümöt 6 pont alapján. Az egyik a mára szinte már ikonikussá vált Good Girl Carolina Herrerától, a másik pedig a Style Heel London.

Beszerezhetőség

img_3852.JPG

A Style Heel Londont tavaly kaptam a húgomtól, állítása szerint a DM-ben vette, tehát viszonylag könnyen beszerezhető, viszont mikor most próbáltam utánajárni, szinte semmilyen információt nem találtam arra vonatkozóan, hogy hol lehet kapni, egyedül külföldi oldalakon bukkantam csak rá, szóval ha tényleg nem lehet már itthon kapni, akkor jóval nehezebb beszerezni, mint az ellenfelét.

A Good Girlt a Vip-Parfümtől kaptam tesztelésre, ahol kizárólag eredeti termékeket forgalmaznak. Rendelést követően két nap múlva bombabiztos csomagolásban meg is érkezett a parfüm minden probléma nélkül, szóval rendkívül elégedett voltam! Azóta egyébként rendeltem még innen, és akkor is két nap alatt ideért a kis csomagom, szóval tényleg szupergyorsak. Egyébként nagyon könnyen beszerezhető offline is, Müller, Douglas...

Good Girl - Style Heel 1:0

Ár

img_3851.JPG

A Style Heel-el kapcsolatban itt megint kicsit gondban vagyok, mert ugye ajándékba kaptam, de külföldről nagyjából 35 Euróért, azaz körülbelül 10-11 ezer forintért lehet megvásárolni a 30ml-es kiszerelést.

A szintén 30 ml-es Good Girl-t drogériákban 18.790 Ft-ért lehet megkaparintani, azonban interneten, így a Vip-parfümnél is valamivel olcsóbban, 16.790 forintért lehet hozzájutni, ráadásul náluk most pont akciós is, így 14.490 forintért is már meg lehet rendelni.

Good Girl - Style Heel 0:1

Illat

A Style Heel egy finom, elegáns, nőies illat, egyáltalán nem tolakodó, olyan kis kellemes. Nem fullasztó, nyugodtan lehet belőle 2x is fújni.

img_3856.JPG

A Good Girl ezzel szemben egy nagyon intenzív, igazi belevaló, csajos illat, rendkívül erős, bőven elég egyetlen fújás belőle. Összetétel: kavé, mandula, jázmin, tubarózsa. 

Good Girl - Style Heel 1:1

Tartósság

Ezt a részt egyértelműen a Good Girl nyerte, elképesztően tartós, 8-9 óra elteltével még mindig éreztem az illatot, a ruhámon pedig még másnap is érezhető volt. A Style Heel se rossz, viszont pár óra múlva már nem különösebben érezni az illatot.

Good Girl - Style Heel 1:0

Csomagolás/Kialakítás

Style Heel-t egy mágnessel záródó díszdobozban lehetett kapni, nagyon jó kialakítása van, nem borul fel, könnyű használni is, és az alján található egy vörös bársony csík, ahova aranyszínnel vannak felírva a legfontosabb infók a termékről. Szerintem szuper jól néz ki, az enyém már picit kopott, mert néha sajnos érte víz az alját. Erre érdemes figyelni.

img_3850.JPG

A Good Girl is egész kis exkluzív dobozban érkezett, itt magát a dobozt borítja bársony a fekete részeknél. Szerintem nagyon csajos az egész kinézete, tetszik, hogy a sarok arany színű, és a logó is jól mutat az elején. Viszont nagyon figyelni kell, hogy jól zárjuk, és óvatosan tegyük a helyére, mert az extra magassarkú cipőkhöz illő módon néha kibicsaklik a sarka...:D

img_3849.jpg

Good Girl - Style Heel 1:1

Táska kompatibilisség 

Hát, itt nincsenek túl jó híreim, ugyanis a formájukból adódóan szinte egyik sem alkalmas arra, hogy táskában magunkkal vigyük. A Good Girl teljesen esélytelen, egyből leeseik a kupakja, viszont nem is kell magunkkal hurcolni, mert nem szükséges az illatot frissíteni 10-12 órán belül. A másiknak nem jön le ugyan a kupakja, de biztosan félnék, hogy egy ütődés vagy bármi következében jól letöröm a sarkát, szóval ez sem igazán táskabarát. 

img_3853.jpg

Good Girl - Style Heel 0:0

Nos, a végeredmény 4:3-ra zárult a Carolina Herrera Good Girl-je javára, nem gondoltam volna, hogy ilyen szoros lesz a verseny! Összegezve, a dizájn elképesztően ötletes és csajos, teljesen odavagyok érte, különösen a magasabbért. A Herrera sokkal különlegesebb illat, valamilyen alkalomra tudom elképzelni, a másik pedig simán viselhető a hétköznapokon is. Igazából mindkettőt nagyon megkedveltem, de annyit elárulok, hogy számomra egyik sem AZ illat, ennek ellenére nagyon a szívemhez nőttek, és ha majd kifogynak, akkor is méltó helyük lesz a pipere asztalomon. 

img_3855.JPG

Ti melyiket választanátok?

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3413209087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása