Ilyen volt a H&M x ERDEM magyarországi bemutatója

img_3431_1.jpg

Aki már egy ideje követi a blogot, az tudhatja, hogy már a bejelentés óta,  - miszerint a H&M idén a ERDEM divatházzal fog közös kollekciót a piacra dobni -, teljes izgalomban vagyok, ugyanis odáig vagyok az ERDEM által kreált gyönyörű, virágos, és szupernőies ruhakölteményekért! Éppen ezért óriási öröm volt a számomra, hogy meghívást kaptam a kollekció magyarországi bemutatójára, és ezáltal még a debütálás előtt alkalmam nyílt megtekinteni ezeket a szépségeket. 

Már a sneakpeek fotókon kinéztem magamnak egy pár ruhát, ami nagyon megtetszett, ilyen például a fehér csipkés blúz, pliszírozott újakkal, és fekete masnival. Egyszerűen valami csodálatos! A másik favorit egy ujjatlan egyberészes hosszú ruha, gyönyörű csipkebetétekkel, és persze rengeteg apró virággal. Sajnos egyiket sem tudtam felpróbálni, mert pont mindkettő a próbababán díszelgett, és inkább úgy voltam vele, hogy nem rángatom le onnan, ha már olyan gondosan beállították :-D 

34_990_huf_preview.jpeg

 

Egy hosszú elegáns kabátot viszont felpróbáltam, de bár ne tettem volna, mert most már ez is felkerült a listámra. De még így is nagyon nehéz dönteni, mert a többi is nagyon tetszik, szóval még komoly dilemmában vagyok... :-D De hogy a dekorációra is kitérjek, hát az valami fantasztikus volt, teljesen olyan volt, mintha tavasz lett volna a showroomban, annyi sok csodaszép színes virág ékeskedett az emeleten. Illetve volt egy szuper kis leülős rész is, gyönyörű, elegáns bútorokkal, ahol lehetett fotózkodni, valamint egy virágkapu is a rendelkezésünkre állt e célból. Az ételek is nagyon finomak voltak, igaz csak 1-2 apróságot kóstoltam meg, mert teljesen lekötötték a figyelmemet a ruhák, és a társaság.

c1d488a0-8207-46dc-b55c-773565cad6df.JPG

img_3447.JPG

Nagyon gyorsan telt az idő, szinte fel sem tűnt, úgy elszaladt 1,5 óra, de már indulnom kellett sajnos. Távozáskor még egy kis meglepetést is kaptunk egy csodaszép zacskóban, melyben két pár tavaszt idéző H&M x ERDEM zokni lapult.

img_1284.jpg

A kollekcióban találhatóak a ruhákon kívül táskák, sálak, cipők, zoknik, illetve 1-2 ékszer is helyet kapott mellettük, melyeket 6.000 forinttól egészen 80.000 forintig bezárólag tudunk megvásárolni november 2-től online, illetve a kijelölt üzletekben. A gyönyörű csipkecsodákon kívül van pár lazább darab is azok számára, akik inkább a sportosabb vonalat képviselik.

8990huf_preview.jpeg

14_990huff_preview.jpeg

Én személy szerint már nagyon várom, bízom benne, hogy sikerül valamit majd vásárolnom, és nem fogják előlem elkapkodni a kedvenceimet, amik élőben még szebbek, mint a képeken. Minden egyes darab gyönyörű, és különleges anyagok felhasználásával készült. Ez a kollekció igazán elegánsra és minőségire sikeredett! 

ecfca4d1-afae-4760-a9ab-08b20eb55a23.JPG

A női kollekciót a galériára kattintva tudod megnézni

 

Ti tervezek vásárolni a H&M x ERDEM kollekcióból?

 

Ne feledjétek, hogy elindult a blog YouTube csatornája a legérdekesebb szépség és divat toplistákkal. Nézettek be, ha van kedvetek! :-) Link--> I/LLEGAL BEAUTY

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7413110378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása