Kylie Jenner újabb sminkkollekciót dob a piacra

fullsizerender_214.jpg

Gondolom sokak számára ismeretes a Kardashian klán fiatal üdvöskéje, Kylie Jenner, aki a valóságshowkon túl arról vált nevezetessé, hogy 2016-ban megalapította a saját sminkmárkáját, a Kylie Cosmetics-t, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Ezúttal a 20. születésnapja alkalmából dobja piacra a legújabb kollekcióját, ami augusztus elsejétől lesz elérhető a nagyérdemű számára.

Nekem így elsőre nagyon tetszik a dizájn, nem titok, hogy kedvencem a rózsaszín, így kinézetre engem abszolút levettek a lábamról a termékek! Nagyon tetszik a paletta, láthatólag nem csak a termékek csomagolásán találkozhatunk a rózsaszín árnyalataival.

fullsizerender_216.jpg

fullsizerender_215.jpg

fullsizerender_218.jpg

Ezen túl a kollekcióban természetesen helyet kaptak a mára ikonikussá vált Kylie folyékony ajakrúzsok is.

fullsizerender_213.jpg

fullsizerender_225.jpg

fullsizerender_226.jpg

Amit még biztosan lehet tudni a képek alapján, hogy kétféle csillámos highlighter, és egy ecsetkészlet is elérhető lesz majd.

fullsizerender_217.jpg

Így első ránézésre nekem nagyon tetszik a kollekció, még nem szereztem be eddig Kylie terméket, de most erősen elgondolkoztam rajta, hogy kipróbálom valamelyiket! Ha kíváncsiak vagytok további megjelenés előtti fotókra, akkor látogassátok meg a Kylie Cosmetics instagram oldalát.

Ti mit szóltok az új kollekcióhoz?

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5412694111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása