Táska fából? Miért is ne?!

fullsizerender_212.jpgA divat világában nem meglepőek a meghökkentő anyag és dizájn kombinációk, amiket az embernek sokszor kétszer is meg kell néznie, hogy higgyen a saját szemének. Nem volt ez másképp a GRAV GRAV márka nem mindennapi táskakollekciójával sem, aminek különlegessége, hogy egytől egyik fából készültek.

Az isztambuli tervező, Merve Burma 2011-ben bocsájtotta útjára egyedi kollekcióját, amelyek alapanyagát tölgy, dió, bükkfa, valamint minőségi bőr bevonat képezi. A márka megálmodója ezáltal szeretné közelebb hozni a hölgyekhez a természetet. A dizájn kialakításánál Burma arra törekszik, hogy legyenek klasszikus és modernebb darabok is, illetve az éppen aktuális divatot is mindig szem előtt tartja, ezáltal többféle stílus közül is válogathatnak a vásárlók. További különlegesség, hogy egyes táskákon a díszítés hímzés, vagy éppen kerámia bevonat formájában valósul meg, ami aztán végképp egyedivé varázsolja az egyes darabokat.

 A képekért kattints a galériára

 

Először valahogy nehezen tudtam elképzelni, hogy kényelmesen hordható legyen egy ilyen kiegészítő, de a képeket elnézve valahogy még sincsen olyan érzésem, hogy tuti nem venném fel. A kollekció egyes darabjai nagyjából 170-900 dollár között mozognak. Őszintén szólva ennyi pénz nem adnék ki érte, főleg úgy, hogy valamelyikbe csak maximum a mobilom férne bele, de mindenesetre ha találkoznék egy ilyennel az utcán, biztosan megbámulnám :D

Nektek hogy tetszik? :-)

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

Köszönöm, hogy olvasol, várlak vissza! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1012693067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása