Ezek a nyár legkirályabb outfitjei!

img_0604.PNG

Nyáron az iszonyú hőségben nehéz olyan összeállítást választani, amiben nem sül meg az ember, ugyanakkor takar ott, ahol kell. Viszont fontosnak tartom, hogy nyáron is tisztességesen öltözzünk fel, és ne vetkőzzünk ki magunkból.

Összeszedtem pár klassz nyári outfitet a Pinterestről, amik nekem nagyon tetszenek, stílusosak, lengék, csinosak, ugyanakkor tisztességes és polgári öltözéknek számítanak véleményem szerint. Ez egy szubjektív összeállítás, én jobban kedvelem az elegáns vonalat, de azért igyekeztem sportosabb összeállításokat is megmutatni.

Tudom, sokak szerint nyáron nem lehet hosszú nadrágban megmaradni, de azért ez túlzás. Egyrészt nem minden nap van kánikula, másrészt valakinek a munkahelyén alapból elvárás a sötét színű hosszú nadrág. Dehogy mégse kapjunk hőgutát, érdemes vékony pamut anyagból készült nadrágot választani, vagy valami lengébb, légáteresztőbb darabot viselni, ha ezen ruhadarabra esik a választásunk. Ezeket feldobhatjuk egy csinos fölsővel, és néhány menő kiegészítővel. Én nagyon szeretem a rövidnadrágokat is, de olyan fajtát sosem vennék fel utcára, ami még az ember hátsóját sem takarja rendesen.

img_0607.PNG

 

img_0605.PNG

Szoknyák terén már könnyebb a dolgunk, hiszen ezek a darabok alapból könnyedebbek, mint egy nadrág, de tény, hogy nem mindenki preferálja ezt a viseletet. Ezek szuper csinos, nőies és divatos outfitek, annak ellenére, hogy nem látszik ki minden porcikájuk a hölgyeknek, ami szerintem klassz.

img_0667.PNG

 

img_0608.JPG

Én személy szerint, ha a kilépek az utcára, igyekszem mindig ügyelni arra, hogy a dekoltázsom megfelelően zárt legyen, - és most nem a garbóra gondolok - , illetve a nadrág, vagy a szoknya kiválasztásánál is odafigyelek, hogy ne legyen túlzottan rövid. Szerintem abszolút lehet valaki csinos és vonzó anélkül is, hogy közszemlére bocsájtaná minden porcikáját az utcán.

Ti mit gondoltok? 

 Csatlakozz Te is az I/llegal Beauty facebook oldalához, hogy ne maradj le semmi izgalmasról!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr612662453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figyel Castro 2017.07.19. 14:27:47

A (terdenel) destroyed jeans (mint a legfelso sor kozepen) ciki kozelebb a 40-hez, mint a harminchoz? Nagyon tetszene, de nem merem...

illegal beauty 2017.07.19. 14:37:25

@Figyel Castro: Szerintem a divat nem csak a huszonéveseknek szól, ha Neked tetszik, alkalomhoz illően veszed fel és magabiztosan tudod viselni, akkor miért ne? :-) Nekem nem a stílusom, de mindig szoktam figyelni, hogy milyen jól áll egyes hölgyeknek korosztálytól függetlenül ;-)

Figyel Castro 2017.07.19. 15:39:41

Bocsi, elfelejtettem: nem munkába (bár laborban dolgozom, a dresscode köpeny) csak utcán hordanám.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
süti beállítások módosítása