Ezek a kedvenc extra tartós folyékony rúzsaim

Akik követnek már egy ideje, biztosan találkoztak már nálam a két kedvenc rúzs márkámmal, ugyanis már sokszor megosztottam és igazából szinte csak ezeket használom évek óta. Ezek a L'Oreal Paris Infallible Les Macaron/Les Chocolat kollekciója, illetve a Maybelinne SuperStay Matte Ink rúzsai. 

Valahogy én a hagyományos rúzsokról teljesen átálltam ezekre a mattra száradó folyékony rúzsokra. Egyrészt alapból sokkal tartósabbak, mint a másik fajta, nem kenődik össze-vissza, és nem kell minden evés-ivás után igazgatni. 

Azt szeretem még ennek a két márkának a termékeiben, hogy rengeteg színben elérhető és nagyon jó áron van ahhoz képest, hogy mennyire tartósak. Olyan, mintha valami tetkó lenne az számon, szépen kiemeli az ajkaimat és tényleg bírja egész nap, csókálló, evés-ivás álló. 

Amit hátrányként tudok említeni, hogy kicsit ragacsos érzetet hagynak maguk után, bár ez számomra egyáltalán nem zavaró, illetve nem könnyű eltávolítani... én sima micellás vízzel szoktam nap végén, nyilván ilyenkorra azért már kopott egy kicsit, de így is meg kell küzdenem vele, hogy le tudjam szedni... Szóval ajánlott egy erősebb vagy két komponensű sminklemosó hozzá, ha nem akarsz ezzel esténként pepecselni :-D

Maybelline Superstay Matte Ink tulajdonságai:

  • ultra matt hatás és akár16 órás tartósság
  • az erős pigmentálás intenzív színt kölcsönöz az ajkaknak
  • bársonyosan géles textúrája garantálja az ajkak komfortérzetét
  • ellenállhatatlan illatuk van van
  • precíz applikátor segíti könnyű használatát

Maybelline | SuperStay Matte Ink Un-Nudes Collection: Review and Swatches |  The Happy Sloths: Beauty, Makeup, and Skincare Blog with Reviews and  Swatches

L'Oreal Les Macarons/Les Chocolat tulajdonságai:

  • 16 órás tartás és extra pigmentálás
  • pillanatok alatt ultra matt hatás az ajkakon
  • speciális, nyíl alakú applikátor a precíz mozgatáshoz
  • trendi, telt színárnyalatok

L'Oréal Les Chocolats | Rossetti liquidi golosissimi Autunno 2018! |  PolvereDiStelle MakeUp

Nekem ezek vannak meg, most a legtöbbet a nudeos árnyalatokat szoktam használni. A piros Marvelesből nem tudom miért lett kettő :-D Szóval ha egy megfizethető és tényleg tartós rúzsra vágytok, és nagyon ajánlom ezeket, teljesen elégedett vásárló vagyok évek óta :-)

img_3243.jpg

 A cikket a Notino támogatta

A bejegyzés trackback címe:

https://illegalbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7416580338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Anyaként is Nő

Az Anyaként is Nő oldal egy online női magazin, személyes hangvétellel, ahol olyan témákban olvashatsz, mint az anyaság, nőiesség, stílus, párkapcsolat, szépségápolás, de találkozhatsz még izgalmas interjúkkal, ajánlókkal, érdekességekkel, és személyes gondolatokkal is. Az oldal egyik célja az inspirálódás, és hogy kreatív módon segítsek az édesanyáknak megtalálni magukban újra a nagybetűs Nőt, mind lelki mind pedig fizikai értelemben. 

Tarts velem Instagramon is!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása